Παρασκευή, Μαΐου 10

Η Ακαδημία της GPS Valencia C f στην Κεφαλονιά με τον Α. Ο. Εικοσιμίας Σκαλοπάτι για υποτροφίες σε αμερικανικά πανεπιστήμια


 Θέλεις να σπουδάσεις χωρίς να σταματήσεις να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο?
Global Premier Scholarships
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
“Δημιουργώντας ένα μονοπάτι ευκαιριών” 
Το πρόγραμμα ‘’Global Premier Scholarships, παρέχει σε αγόρια και κορίτσια Λυκείου μια μοναδική υπηρεσία υποτροφιών στην Αμερική, σε ένα συνδυασμό ποδοσφαίρου και σπουδών σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
Η Global Premier Soccer (GPS) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ. Εφαρμόζει τα προγράμματα της σε 26 πολιτείες και περιοχές των ΗΠΑ, μαζί με τον Καναδά και το Puerto Rico, καθώς σε κάθε χώρα λειτουργεί το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης. Από τον Νοέμβριο του 2014, η GPS και η FC Bayern Munich, έχουν αναπτύξει μία από τις πιο εκτεταμένες συνεργασίες, μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, ενώ ταυτόχρονα, η GPS συνεργάζεται με έναν από τους γνωστότερους ισπανικούς συλλόγους, την Valencia C.F., με σκοπό την οργάνωση από κοινού, του κορυφαίου Διεθνούς Προγράμματος Ποδοσφαίρου  σε όλη την Ευρώπη. 
Οι σπουδές στην Αμερική αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους που επιθυμούν να συνδυάσουν την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και μόρφωση τους με τον αθλητισμό, στοχεύοντας ακόμη και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εφόσον έχουν τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μια τέτοια καριέρα. Σε 50 πολιτείες της Αμερικής, από την Ν. Υόρκη μέχρι την Χαβάη, η GPS, προσφέρει τις προϋποθέσεις εκπαίδευσης σε υψηλό επίπεδο, βοηθώντας τα νέα παιδιά να σχεδιάσουν και να χτίσουν το μέλλον τους, είτε αυτό θα βασιστεί στις σπουδές θα που επιλέξουν, είτε στον επιθυμητό συνδυασμό εκπαίδευσης και ποδοσφαίρου. 
Η Global Premier Soccer έχει τοποθετήσει πολλούς μαθητές - αθλητές σε Πανεπιστήμια και κολλέγια των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους παρακάτω ομοσπονδίες της Αμερικής:
NCAA-National Collegiate Athletics Association
NAIA-National Association of Intercollegiate Athletics
NJCAA/Junior Colleges-National Junior College Athletic Association 
Η Κεφαλονίτικη Ακαδημία με τον τρόπο αυτό συμπληρώνει το παζλ αθλητισμός και εκπαίδευση και δίνει μια διαφορετική προοπτική και κίνητρο για τα νέα παιδιά του νησιού μας. 

Ιστορικό Υποτροφιών -Τοποθετήσεων “Global Premier Soccer
Division 1 Placements: 201
Division 2 Placements: 153
Division 3 Placements: 397

Σύνολο: 751

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου