Παρασκευή, Μαΐου 24

Με δυο ακόμη "χρυσά" και το όριο πρόκρισης στα 200 μικτής ατομικής για το Παγκόσμιο ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του ο Γερ. Λιγνός


Με δυο ακόμη πρωτιές, η μια μάλιστα του εξασφαλίζει και τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και αντίστοιχα «χρυσά» μετάλλια ολοκλήρωσε την παρουσία του  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑΜΕΑ, που έριξε την αυλαία του, χθες Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ο Κεφαλονίτης παραολυμπιονίκης Γεράσιμος Λιγνός.
Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος αναδείχθηκε πρώτος στα 400 μ. ελεύθερα 5.37.21 και 200 μ. μικτή ατομική 2.21.62. Στον δεύτερο αγώνα του μάλιστα θα πιάσει και το όριο πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές στο ΟΑΚΑ διεξήχθησαν πολύ συναρπαστικοί αγώνες με πολλά και μεγάλα ρεκόρ.
Να αναφέρουμε ότι οι αθλητές που δεν έπιασαν τα όρια συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2019, το οποίο  θα διεξαχθεί 9-15 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να το πετύχουν.
Συγκεκριμένα στο σπουδαίο διεθνές μίτινγκ που διεξάγεται παραδοσιακά τέτοια εποχή στο Βερολίνο.
Εμείς να συγχαρούμε τον Γεράσιμο Λιγνό και την προπονήτρια – μητέρα του Αλεξία Μωραΐτη για τις επιτυχίες τους, ευχόμενοι στο προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα να έχουν ανάλογες επιτυχίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου