Κυριακή, Μαΐου 19

"Μεθυσμένη" πολιτεία απόψε το Ληξούρι πανηγυρίζει για το καμάρι της Ν.Ε.Ο.Λ.

Το Ληξούρι πανηγυρίζει την παραμονή του Ν.Ε.Ο.Λ. στην Γ’ Εθνική, αφού πριν από λίγο στο Λέχαιο Κορινθίας τα παιδιά του Μάρκου Τζουγανάτου σε αγώνα μπαράζ επικράτησε του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με σκορ 66-58 και σφράγισε το εισιτήριο της παραμονής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ένας εντυπωσιακός ΝΕΟΛ που το Λέχαιο είχε μετατρέψει «σπίτι» του, με την πολυπληθή παρουσία των φίλων του που είχε κατακλύσει το Κλειστό της πόλης της Κορινθίας και έδωσε «φτερά» στους παίκτες της ομάδας του για ένα ακόμη κατόρθωμα.
Με λιονταρίσια ψυχή τα παιδιά και έξυπνη στρατηγική από τον Μάρκο Τζουγανάτο, το ματς κύλησε όπως το ήθελαν και στο τέλος με κορυφαίο τον Δημ. Λαμπρόπουλο, αλλά και τον Χρήστο Σινοδινό στις κρίσιμες στιγμές, πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη παραμονής, στέλνοντας παράλληλα την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο τοπικό της 1ης κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ!
Διαιτητές: Παντελίδης - Κοντίλης
Δεκάλεπτα
: 14-10, 25-27, 49-39, 66-58
Ληξούρι (Τζουγανάτος): Σαρίκας 15 (1), Αντωνάτος 10, Ανδρικόπουλος 8 (1), Συνοδινός 5 (1), Μαρούλης 6, Τρυφωνόπουλος, Αναστασάκης 7, Λαμπρόπουλος 15 (1).
Ίκαρος Νέας Σμύρνης (Μεγαγιάννης): Χόρτσας 5 (1), Μπάζιος 3 (1), Σταμάτης 11 (3), Γιαννακοδήμος 4, Μούκας, Μιχαλόπουλος 6, Διαμαντόπουλος 16 (2), Ανέστης 13
Μάρκος Τζουγανάτος
«Ευχαριστώ πρώτα τους παίκτες μου και μετά αυτό τον υπέροχο κόσμο. Ζούμε το όνειρό μας σαν πόλη στην Γ’ Εθνική».
Οι φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρόν στο Λέχαιο Κορινθίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου