Κυριακή, Δεκεμβρίου 8

Βαρύ το «ρόπαλο» του Ηρα…… Νίκη πρωτιάς 7-1 τον Εθνοφρουρό


Με ιδιαίτερη ευκολία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ τοπικής κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα, υπό το φως των προβολέων, θα περάσει από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Ηρακλής Πρόννων, επικρατώντας του ουραγού Εθνοφρουρού με σκορ 7-1!
Η νίκη αυτή, ήταν η 2η μέχρι τώρα για τη ομάδα του Ηρακλή, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει και παραμένει αήττητη, αντίθετα με τους γηπεδούχους που συνεχίζουν το αρνητικό τους ρεκόρ, φτάνοντας το στο 4Χ4!
Οι φιλοξενούμενοι, πλέον έπιασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Α.Ο. Ερύσσου, που αυτή την αγωνιστική είχε το ρεπό του.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων, ήταν μεγάλη και τους φιλοξενούμενους καλύτερους, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να παίρνουν μια εύκολη νίκη.
Για αυτό απλά να αναφέρουμε τα γκολ του αγώνα.
2019-20Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ 0-1 και συγκεκριμένα στο 3’ με τον Δημητράτο σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Rrapaj.
Το 0-2 θα πετύχει στο επόμενο λεπτό με κοντινή προβολή ο Μανέντης.
Στο 13’ ο Σπ. Ρασσιάς με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού, πετυχαίνοντας έτσι το 0-3.
Στο 23’ Μανέντης – Στάβερης συνεργάζονται υπέροχα και ο τελευταίος με σουτ, μέσα από τη περιοχή θα πετύχει το 0-4.
Στο 27' σε μια ίδια συνεργασία των δυο παραπάνω ποδοσφαιριστών, αλλά με αλλαγή ρόλων, αφού το σουτ αυτή την φορά θα κάνει ο Μανέντης και θα πετύχει το 0-5 για τον Ηρακλή.
Αυτό θα είναι το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη, έπεσε κάπως η ταχύτητα και στο 52’ ο Στάβερης με ωραίο σουτ, εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-6 του Ηρακλή και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Ο ίδιος στο 77' θα πετύχει χατ τρικ και το 0-7 για την ομάδα του, με τον ίδιο τρόπο!
Τέλος, ο Εθνοφρουρός θα πετύχει τη μείωση του σκορ στο 89’ με σουτ του Θωμάτου από τη γωνία της περιοχής και αριστερά, που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταθάτου. Αυτό είναι και το πρώτο γκολ στο φετινό  πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους!!
Διαιτητής ο κ. Α. Καρλής με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μιχαλάτο και Ν. Καναλλάτο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Καμπανός, Θεοτοκάτος, Χαρίτος, Μιχαλάτος, Μινέτος, Παρασκευόπουλος, Χατζηνικολάου, Θωμάτος, Χοντζάι, Ζαπάντης (38’ λ.τ. Χρυσανθακόπουλος), Ντόκος.
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος, Δημητράτος (78’ Καχρίλας), Σολωμός (39’ Καμπίτσης), Τζωρτζάτος (15’ Στάβερης Κ.), Γκιάφης (65’ Σπαθής), Σταθάτος, Ρασσιάς Σπ., Ρώσσης, Lluka, Μανέντης Α. Rrapaj.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου