Παρασκευή, Ιουνίου 19

Ανανέωσε για 3η συνεχή χρονιά με τον Α.Γ.Σ.Σ. "Ρούπελ" Ο Κ. Γιαννάτος


Ένα δικό μας παιδί, από τον χώρο του τοπικού αθλητισμού και συγκεκριμένα του Μπάσκετ, διακρίνεται για την αξία, αλλά και το ήθος του εκτός νησιού και συγκεκριμένα αγωνιζόμενος στο Σιδηρόκαστρο, με τη φανέλα του Α.Γ.Σ.Σ. «Ρούπελ», στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 
Ο νεαρός, για τον οποίο αναφερόμαστε είναι ο Κεφαλονίτης μπασκετμπολίστας Κωνσταντίνος Γιαννάτος, ο οποίος συνδυάζει τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Σερρών, με το αγαπημένο του άθλημα, ενώ αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια με πολύ μεγάλη μάλιστα επιτυχία.
Ο Κωνσταντίνος, εκτός από τις αδιαμφισβήτητα μεγάλες αγωνιστικές του αρετές, διακρίνεται και για το ήθος του, κάτι που έκανε την ομάδα του, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν, να ανανεώσει νωρίς – νωρίς, για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία τους, διατηρώντας παράλληλα στο ρόστερ του Α.Γ.Σ.Σ., τον πρώτο σκόρερ της, αλλά και της κατηγορίας, με την ελπίδα και σιγουριά ότι, θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Ο Κ. Γιαννάτος, πριν αναχωρήσει από την Κεφαλονιά, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών, αλλά και στην ανδρική ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.-Η..
Από την αρχή έδειξε στοιχεία που φαινόταν ότι, στο μέλλον θα του επέτρεπαν να παίξει πολύ καλό μπάσκετ και να διακριθεί με όποια φανέλα και να φορούσε.
Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, δουλεύει πολύ και σέβεται αυτό που κάνει.
Είναι γιος δύο πολύ καλών φίλων, του Γιώργου (για πολλά χρόνια έφορος στον Α.Σ.Κ.) και της Ντόρις Γιαννάτου.
Εμείς, να ευχηθούμε σε αυτό το καταπληκτικό παιδί και αθλητή, να είναι υγιής, να χαίρεται κάθε στιγμή τις επιτυχίες που αξίζει πραγματικά να έχει και στους γονείς του να είναι περήφανοι και να καμαρώνουν με τα.... καμώματα του.
Ας δούμε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea ο Κεφαλονίτης, πρώην αθλητής του Α.Σ.Κ.:
«Μετά την αναχώρηση μου από το νησί για τις σπουδές μου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Γυμναστική Ακαδημία) και την εγκατάσταση μου στην πόλη των Σερρών, συνδυάζοντας  σπουδές και αθλητισμό, από το πρώτο έτος αγωνίζομαι στην ομάδα Ρούπελ Σιδηροκάστρου.
Η πρώτη μου σεζόν με την ομάδα ήταν και η πιο δύσκολη, καθώς συμμετείχα σε μια άγνωστη για μένα κατηγορία. Παρ' όλες τις δυσκολίες κατάφερα να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες, έχοντας μια αξιόλογη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Την δεύτερη χρονιά, έχοντας αποκτήσει περισσότερη εμπειρία, χάριν της εμπιστοσύνης του προπονητή μου και τη στήριξη της διοίκησης, αποτέλεσε και την καλύτερη μου.
Με πολύ σοβαρή και καθημερινή προπόνηση κατάφερα να βελτιώσω κατά πολύ την απόδοση μου (20,2π. μ.ο., 1ος σκόρερ στην κατηγορία).
Κράτησε και τον Γιαννάτο το Ρούπελ !Έτσι, παράλληλα με την ομαδική δουλειά η ολοκλήρωση της, μας έφερε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, δίνοντας κίνητρο να βάλουμε στόχους για κάτι καλύτερο την επόμενη.
Για τη σεζόν 2020-2021, παρότι είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα του Ρούπελ, στοχεύοντας όπως προανέφερα στην άνοδο».
Δείτε και την ανακοίνωση του Ρούπελ:
«Ο Α.Γ.Σ.Σ. "ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ" ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 20χρονο καλαθοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Γιαννάτο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας. 
Ο νεαρός guard  που ξεχώρισε για την συμπεριφορά του και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, θα παραμείνει στο Σιδηρόκαστρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά».

Οι φώτο είναι από το Serres Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου