Τετάρτη, Ιουνίου 24

Συνάντηση με προσδοκίες για το τοπικό ποδόσφαιρο βουλευτή και προέδρου Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με τον Λ. Αυγενάκη


Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, είχαν την Δευτέρα 22/6 στην Αθήνα ο βουλευτής μας κ. Π. Καππάτος και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, όπου και συζητήθηκαν θέματα που ταλαιπωρούν το τοπικό ποδόσφαιρο.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υφυπουργού, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό ποδόσφαιρο και υποσχέθηκε λύσεις στα θέματα που του παρατέθηκαν.
Πολλά μπράβο στον βουλευτή μας, ο οποίος πραγματικά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιλυθούν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός και οι αθλητικές εγκαταστάσεις των νησιών μας και με τον οποίο σύντομα θα έχουμε μια συνέντευξη.
Δείτε το Δ.Τ. του βουλευτή του Νομού:
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ κ. Βαλσαμή
Τη Δευτέρα 22/6 είχα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΠΣΚΙ) κ. Θέμης Βαλσαμής.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η κοινοποίηση στο ανώτερο δυνατό επίπεδο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τόσο σε ζητήματα υποδομών, όσο και σε θεσμικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική επιβάρυνση που συνεπάγεται η λειτουργία τους σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την τοπική οικονομία. Ο νομός μας επιπλέον αντιμετωπίζει την ειδική συνθήκη της νησιωτικότητας και της λειτουργίας σωματείων σε δύο νησιά.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Βαλσαμής είχε προετοιμάσει και παράθεσε μια αναλυτική παρουσίαση της κατάστασης στο νομό μας. Σε συνδυασμό με την εικόνα που σχηματίζει η πολιτική ηγεσία από όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, εξετάζονται λύσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της πιο μαζικής δραστηριότητας του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε ομαδικό επίπεδο.
Ήδη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει εγκρίνει τις προτάσεις που χρηματοδοτεί η τοπική αυτοδιοίκηση και αφορούν στην αναβάθμιση σημαντικών ποδοσφαιρικών υποδομών στα νησιά μας και συγκεκριμένα την ανακατασκευή του γηπέδου των Διλινάτων και την ανακαίνιση του γηπέδου των Κεραμειών.
Με τιμή,
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου