Τετάρτη, Ιουνίου 17

Στην Ελλάδα η κλήρωση του Champions League και του Europa League

ΟΥΕΦΑ: Στην Αθήνα οι κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ

Στην Αθήνα αναθέτει η UEFA την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν, όπως και την κλήρωση του Europa League  και συγκεκριμένα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συγκεντρώσει τον ερχόμενο Οκτώβριο η UEFA.
Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα:
Πρόεδρος ΟΥΕΦΑ: «Αν δεν τελειώσουν οι σεζόν, δεν μπορούμε να ...Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, η απονομή της "Χρυσής Μπάλας" και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. 
Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου