Πέμπτη, Ιουνίου 25

Α.Ο. Πρόννων για Μάκη Πολλάκη:... Σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας χάρισες


Από που να ξεκινήσουμε και που να καταλήξουμε γι’ αυτό το παιδί. Αλήτης;.. Ποδοσφαιρικά ο πρώτος! Προκλητικός;..Ο χειρότερος στο γήπεδο! Ανταγωνιστικός;..Τέρας άμα του μπεις στο μάτι! Εγωιστής;.. Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν!...και μπορούμε να γράφουμε ατελείωτα για αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι ο χειρότερος παίχτης για να έχεις αντίπαλο αλλά είναι ο καλύτερος για να τον έχεις συμπαίχτη και φίλο.
Είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει να χάνει και θα σου το περάσει αυτό. Είναι ο άνθρωπος που θα φάει ξύλο για όλη την ομάδα προκειμένου να κερδίσουμε.
Είναι ο παίχτης που θα δώσει όλη του την ψυχή για τον συμπαίχτη του. Είναι αυτός που θα σου περάσει το αίσθημα του νικητή και την δίψα για τίτλους..
Αφήνοντας στην άκρη όμως όλα αυτά και αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον Μάκη Πολλάκη (που οι περισσότερες ομάδες δεν γουστάρουν γιατί κατά βάθος ξέρουν πως θα τους το κάτσει το γκολ όπως και να έχει), έχουμε ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχει δει ποτέ το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς. Συμπαίχτης, φίλος και βασιλιάς της αγέλης θα είσαι πάντα μέρος της ομάδα!
Σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας χάρισες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην καινούρια σου ομάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου