Δευτέρα, Ιουνίου 15

Παραιτήθηκε ο Σπ. Τζωρτζάτος από τον Ηρακλή


Την παραίτηση από την θέση του προπονητή της ομάδας του Ηρακλή Πρόννων, υπέβαλε προ ημερών στο Δ.Σ. του Συλλόγου ο Σπ. Τζωρτζάτος.
Δείτε την έγγραφη παραίτηση του κόουτς:
«Ύστερα  από την απόφαση μου την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, δεν επιθυμώ να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Ηρακλή Πρόννων»!!
Τζωρτζάτος   Σπυράγγελος του Διονυσίου!
Έτσι με χθεσινή του απόφαση ο Σύλλογος των Πρόννων σεβόμενος την επιθυμία του προπονητή του, την έκανε αποδεκτή και ήδη βρίσκεται στο ψάξιμο του ανθρώπου που θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα, μάλιστα σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Α’ κατηγορίας και στο οποίο ο Ηρακλής επανέρχεται μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.
Σίγουρα, η λήξη αυτής της συνεργασίας αποτελεί πλήγμα για τον Ηρακλή, αφού ο κόουτς Τζωρτζάτος, στην παρουσία του στην ομάδα των Πρόννων, δούλεψε σοβαρά και ήταν ο άνθρωπος ο οποίος δημιουργώντας μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και προσφέροντας παράλληλα τις αγωνιστικές του υπηρεσίες, επανέφερε τον Ηρακλή στην Α’ κατηγορία, μάλιστα ως πρωταθλητή μετά από 22 χρόνια, όπως προαναφέραμε!!
Εμείς, να ευχηθούμε στον εξαίρετο τεχνικό και υπέροχο άνθρωπο Σπ. Τζωρτζάτο, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια, με ότι ασχοληθεί, γιατί πραγματικά το αξίζει.
Δείτε και την ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Η παρούσα παραίτηση κατατέθηκε στο σημερινό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε για αυτόν και μόνο τον σκοπό και  αυτή, εφόσον τον ευχαρίστησε για την πρόσφορα του, θα του απαντήσει άμεσα την απόφαση της  ενώ του εύχεται ότι το καλύτερο στο μέλλον της καριέρας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου