Σάββατο, Απριλίου 10

Τη Θύελλα Πατρών φιλοξενεί αύριο Κυριακή 11/4 στον Άγιο Αντώνη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ο Παλληξουριακός

Με τα παιχνίδια πρωταθλήματος της 5ης αγωνιστικής, την Κυριακή 11/4 για τον 9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αφού πέρασε από σαρανταπέντε κύματα, ξαναχτυπά μετά από περίπου 5 1/2 μήνες, η καρδιά του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με τον εκπρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, να δίνει έναν πολύ σημαντικό, όσο και οριακό από βαθμολογικής πλευράς για την πορεία του αγώνα, φιλοξενώντας στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, τη δυνατή Θύελλα Πατρών που με τη σειρά της «καίγεται» για τους βαθμούς! 

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ο ενισχυμένος πλέον και διψασμένος για διάκριση Παλληξουριακός, την Κυριακή το απόγευμα στις 1 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο Ληξουρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει τη δυνατή Θύελλα Πατρών σε ένα, όπως προαναφέραμε, πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον του στην κατηγορία!

Σίγουρα, οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες και οπωσδήποτε πολύ διαφορετικές από πριν, ενώ οι ομάδες δεν είχαν τον επαρκή χρόνο για να προετοιμαστούν κατάλληλα, ούτε κάποια παιχνίδια στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές, αφού οι τρεισήμισι εβδομάδες που είχαν στη διάθεση τους, σίγουρα ήταν πολύ λίγος.

Τώρα, σε ότι αφορά την ομάδα του Ηλία Ζερβού, στην παρούσα φάση φαίνεται αρκετά ενισχυμένη και έτοιμη να δώσει τη δική της «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, καταγράφοντας ακόμη μια μεγάλη επιτυχία στην ιστορία της, μιας και σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι η πρώτη των νησιών μας που θα έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα τις Γ’ Εθνικής.

Ηλίας Ζερβός: προπονητής Παλληξουριακού

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, μετά από τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Εθνικού Σκουλικάδου με 3 βαθμούς και απολογισμό, 1 νίκη (3-1 το Τσιλιβί στον Άγιο Αντώνη) και 2 ήττες (0-1 στο Δημοτικό Μανωλάδας από τον Π.Α.Ο. Βάρδας – 0-2 στο «Παπαχαραλάμπειο» από τον Ναυπακτιακό Αστέρα), ενώ έχει ήδη πραγματοποιήσει το ρεπό της από την 3η αγωνιστική.

Σίγουρα, η ομάδα της Κεφαλονιάς έχει μέλλον και αυτό θα προσπαθήσει να το αποδείξει στο «χορτάρι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η διάθεση των ποδοσφαιριστών είναι ιδανική και βρίσκονται σε εξαιρετική, τηρουμένων των αναλογιών αγωνιστική κατάσταση, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση κάνει το καλύτερο, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι της Θύελλας, μιας από την πλέον ιστορικές ομάδες της Πάτρας, μπορεί στους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα να μην τα έχει πάει καλά ή τέλος πάντων όσο υπολόγιζαν οι ίδιοι από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής, αφού έχουν μόλις μια ισοπαλία (0-0 με Π.Α.Ο. Βάρδας) και δύο ήττες (Ναυπακτιακό 2-5 - Παναιγιάλειο 1-2) με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου) και ίσως σε αυτό το παιχνίδι να παίζουν πολλά. 

Σάκης Πεφάνης: προπονητής Θύελλας Πατρών

Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα που θα παραταχθεί στον Άγιο Αντώνη με μοναδικό στόχο να μη φύγει με άδεια χέρια, αφού σε μια τέτοια περίπτωση το μέλλον της στην κατηγορία θα είναι υπό αμφισβήτηση.

Ιδιαίτερα προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι προπονητές τους Ηλίας Ζερβός - Σάκης Πεφάνης, θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα στον πρώτο από τους 9 "τελικούς" που έχουν να δώσουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, τους γηπεδούχους ενισχυμένους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους φιλοξενούμενους, που όπως προαναφέραμε βρίσκονται σε δύσκολη θέση, να κυνηγούν φυσικά την πρώτη τους νίκη στο φετινό πολύπαθο πρωτάθλημα!

Διαιτητής ο κ. ο Σπ. Καζανάς με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργ. Γαλανόπουλο και Παν. Βασιλόπουλο από την Αιτωλοακαρνανία.

Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε έναν γύρο.

Επομένως εκτός του συγκεκριμένου αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν συνολικά οκτώ (8) ακόμη παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τέλος, σε ότι αφορά την τελική κατάταξη, η πρώτη από τις δεκατρείς (13) ομάδες που συμμετέχουν στον 9ο όμιλο, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια όπου στη συνέχεια, μέσω αγώνων μπαράζ θα διεκδικήσει την άνοδο της στην football league, οι επόμενες εφτά (7), παραμένουν στην κατηγορία και οι πέντε (5) τελευταίες υποβιβάζονται στα τοπικά, χωρίς αυτό ακόμη να είναι οριστικό, σύμφωνα με πληροφορίες μας!

         

Δείτε την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος:

«Μοιάζει σαν ψέμα! Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την Κυριακή και την επανέναρξη του Πρωταθλήματος του 9ου Ομίλου της Γ' Εθνικής με την ομάδα μας να υποδέχεται στον Άγιο Αντώνη την Θύελλα Πατρών (13:00).

Mακάρι να βιώναμε μια διαφορετική κατάσταση και ο κόσμος να γέμιζε τις κερκίδες στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας. Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων όπως αυτό προβλέπεται από την Γ.Γ.Α. και έτσι χωρίς την παρουσία κόσμου στην κερκίδα θα αγωνιστούμε στοχεύοντας στην κατάκτηση της νίκης».

        

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική του 9ου ομίλου

α/α

Ομάδες

1.

Παναιγιάλειος -  Αίας Γαστούνης

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός -  Θύελλα Πατρών

5.

Εθνικός Σκουλικάδου - Ζάκυνθος

4.

Πάμισος - Ναυπακτιακός Αστέρας

5.

Α.Ο. Τσιλιβί - Α.Ο. Διαβολιτσίου

6.

Π.Α.Ο. Βάρδας - Διαγόρας Βραχνέικων

7.

Ρεπό: Αχαϊκή

        

Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Ν

Ισ.

Η

Γκ.Υπ.

Γκ.Κ.

Βαθμοί

1.

Παναιγιάλειος

4

2

2

0

6

4

8

2.

Ναυπακτιακός Αστέρας

3

2

1

0

8

3

7

3.

Π.Α.Ο. Βάρδας

4

1

3

0

2

1

6

4.

Ζάκυνθος 1961 Α.Π.Σ.

4

1

3

0

6

4

6

5.

Αχαϊκή

4

1

2

1

1

2

5

6.

Πάμισσος Μεσσήνης

3

1

1

1

3

3

4

7.

Διαγόρας Βραχνέικων

2

1

1

0

6

2

4

8.

Αίας Γαστούνης

2

1

1

0

3

1

4

9.

Εθνικός Σκουλικάδου

2

1

0

1

2

2

3

10.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

1

0

2

3

4

3

11.

Τσιλιβή Α.Ο.

4

0

1

3

1

8

1

12.

Θύελλα Πατρών

3

0

1

2

3

7

1

13.

Διαβολιτσίου Α.Ο.

2

0

0

2

1

4

0

Πράσινο χρώμα: Πρωταθλητής - Μπλε: Παραμονή - Κόκκινο: Υποβιβασμός

        

Η Επόμενη (6η) αγωνιστική

(18/4/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός – Παναιγιάλειος

2.

Αίας Γαστούνης – Εθνικός Σκουλικάδου

3.

Θύελλα Πατρών – Πάμισος Μεσσήνης

4.

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος – Α.Ο. Τσιλιβή

5.

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αχαϊκή

6.

Α.Ο. Διαβολιτσίου – Π.Α.Ο. Βάρδας

7.

Ρεπό: Διαγόρας Βραχνεΐκων

        

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου