Κυριακή, Απριλίου 25

Έμεινε "ζωντανός" ο Παλληξουριακός... Σπουδαίο «Χ» στο Μελιγαλά με τον Πάμισο (Φώτο)


Τον πρώτο του βαθμό εκτός νησιού, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πήρε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Μελιγαλά ο Παλληξουριακός, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου, από τον γηπεδούχο Πάμισο Μεσσήνης μετά τη «λευκή» ισοπαλία και το τελικό 0-0.

Βρισκόμαστε πλέον, στα μισά περίπου της διαδρομής για την ολοκλήρωση του μίνι και καταταλαιπωρημένου φετινού πρωταθλήματος και ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, Παλληξουριακός, μπορεί να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 4 βαθμούς όμως με την ισοπαλία αυτή, παρέμεινε μέσα στον στόχο του.

Ήταν μια «χρυσή» ισοπαλία που εκτός του βαθμό δίνει τεράστια ψυχολογία στην ομάδα του νησιού μας.

Ο Ηλίας Ζερβός, δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και απέναντι στον γηπεδούχο Πάμισο, έπαιξε με ένα αρκετά επιθετικό σχήμα, με στόχο το καλύτερο και τα κατάφερε.

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του πατούσε καλύτερα και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε!

Στο δεύτερο οι ομάδες έδειχναν κουρασμένες και περισσότερο ενδιαφέρονταν να κρατήσουν το «0» και λιγότερο να επιτεθούν για αν πετύχουν κάποιο τέρμα.

Την επόμενη αγωνιστική, και μετά την διακοπή λόγω Πάσχα, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του ομίλου, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, την Αχαϊκή.

Φάσεις και γκολ

Στο 17’ Τσαούσι θα σταματήσει τον Παπαδόπουλο που έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή του, με την απομάκρυνση της μπάλα.

Η πρώτη και πολύ καλή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» στο 29’, με τον Λούλουδα να εκτελεί το φάουλ και αν φέρνει την μπάλα ψηλοκρεμαστά στην αντίπαλη περιοχή, ο Ignat θα κάνει την κεφαλιά – πάσα στον Αντωνάτο με τον τελευταίο να αστοχεί στη νέα κεφαλιά από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κόκκαλη άουτ.

Στο επόμενο λεπτό και πάλι η ομάδα του Ηλ. Ζερβού θα έχει μια νέα ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν στην σέντρα του Χατζιάι ο Ηλ. Αντωνάτος και πάλι θα πιάσει την κεφαλιά, όμως θα στείλει την μπάλα και πάλι άουτ, αυτή την φορά πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Με τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’, ο Δαλκαφούκης θα βρει έξω από την περιοχή τον Πολυδωράτο, το σουτ του οποίου θα στείλει την μπάλα να περάσει ψηλά από την εστία του Κόκκαλη.

Χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι και την ομάδα του Ηλία Ζερβού να είναι αρκετά καλή και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν παρέμεινε η ίδια, αφού ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ (λογικό αφού οι ομάδες δεν είναι εύκολο να βρουν πατήματα, μετά από τόσο μεγάλη απραξία) και το θέαμα δεν ήταν το καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν κάπως τον ρυθμό τους, χωρίς να είναι καλύτεροι, ωστόσο στο 65’ θα σταθούν άτυχοι, όταν στη σέντρα - σουτ του Βέλλη, η μπάλα θα βρει στην εξωτερική πλευρά της δεξιάς δοκού του Τσαούσι και θα καταλήξει άουτ.

Παραλίγο στο 80’ οι γηπεδούχοι να πετύχουν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ignat θέλει να απομακρύνει, η μπάλα θα κοντράρει στον Παπαδόπουλο και τελικά θα καταλήξει, ευτυχώς για τους φιλοξενούμενους, άουτ πάνω από την εστία του Τσαούσι.

Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, όπως προαναφέραμε ήταν πολύ λίγες και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο να αναφέρουμε με το τελικό όμως δίκαιο 0-0, μάλλον να ικανοποιεί τις δυο ομάδες, ενώ δίνει "ανάσες" στους «ερυθρόλευκους για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Δ. Βαρτσάκης με βοηθούς τους κ.κ. Ρ. Ισακωβίδη και Α. Αντωνόπουλο από την Λακωνία.

Οι συνθέσεις

Πάμισος Μεσσήνης: (Γ. Καλόμαλος), Κόκκαλης, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Κατσιβαρδέας, Μπούνας, Ακριστινεϊ (85’ Παπαγιαννόπουλος), Θώδης (71’ Φιλόπουλος), Μωράκης (71’ Ρουμελιώτης), Παπαδόπουλος, Σαραντόπουλος (85’ Μπορχάν), Χαραλαμπόπουλος (46’ Κάνιστρας).

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός),Τσαούσι, Πολυδωράτος, Νεστερένκο, Λουλούδας, Λυκούδης (84’ Βαλεντής), Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ. (λ.τ. 59’ Ευστρατιάδης), Δαλκαφούκης (67’ Πολλάκης), Καράι, Ignat, Χατζιάι (66’ Βιτωράτος).







Ευχαριστούμε το www.taklin.gr για κάποιες από τις φώτο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου