Σάββατο, Απριλίου 24

"Εκστρατεία" στο Μελιγαλά με αποφασιστικότητα και στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα του 9ου ομίλου, συνεχίζεται την Κυριακή 25/4, η «μάχη» για την παραμονή από τον εκπρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, που δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα στη Μεσσηνία, κυριολεκτικά μονόδρομο για την κατάκτηση του τρίποντου, φιλοξενούμενος του Πάμισου Μεσσήνης.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την 4η συνεχόμενη εντός έδρας και 2η επίσης συνεχόμενη ήττα στο γήπεδο τους, την περασμένη αγωνιστική από τον Παναιγιάλειο, ακόμη μία θα είναι καταδικαστική, μιας και στο Μελιγαλά παίζονται πολλά για το μέλλον τους στη κατηγορία!

Σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να "σπάσουν" καρδιές και το ενδιαφέρον του να κρατήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αυλαίας, τόσο στα πάνω, όσο και στα κάτω "πατώματα"!

Με μοναδικό στόχο λοιπόν, να μη φύγει με άδεια χέρια από τον Μελιγαλά, ο Παλληξουριακός, φιλοξενείται την Κυριακή το απόγευμα στις 15:30, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, τον πολύ δυνατό φέτος Πάμισο, σε ένα παιχνίδι που όπως προαναφέραμε, θα είναι κομβικό για την πορεία του και ότι έχει να κάνει με το όνειρο της παραμονή του στην κατηγορία.

Μια ήττα, η 5η συνεχόμενη μπορεί να είναι ακόμη και καταδικαστική, αφού η κλεψύδρα με τις αγωνιστικές σιγά – σιγά αρχίζει να αδειάζει.

Σίγουρα μέχρι τώρα, τίποτε δεν έχει κριθεί για τον Παλληξουριακό και όλα μπορούν να ανατραπούν στις υπόλοιπες 7 αγωνιστικές, αρκεί να έρθουν άμεσα τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του Ηλ. Ζερβού, ο οποίος πιστεύει στην ομάδα του και πολύ περισσότερο ότι, στο Μελιγαλά θα έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα, που θα δώσει βαθμούς, ελπίδα και καλή ψυχολογία για να παλέψει μέχρι το τέλος.

Πάμισος Μεσσήνης (φώτο sport365.gr)

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από τους 5 αγώνες, έχουν μόλις μια νίκη στην πρεμιέρα με το Τσιλιβί και 4 συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται κάτω από την «κόκκινη» γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 3 βαθμούς και τέρματα 3-7.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, στη φετινή τους επιστροφή στην Γ’ Εθνική δείχνουν πιο ώριμοι, παρουσιάζοντας μια ποιοτική ομάδα, με την παρουσία τους να είναι εξαιρετική και στους 5 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.

Ηλ. Ζερβός
Βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Ναυπακτιακού Αστέρα με 8 βαθμούς, απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και τέρματα 4 υπέρ 3 κατά!

Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική πήραν «λευκή» ισοπαλία εκτός έδρας από τη δυνατή Θύελλα στην Πάτρα.

Τα μεγάλα προβλήματα, για τον Ηλία Ζερβό και την συγκρότηση της 11αδας, εστιάζονται στους τραυματίες Χατζηστάμου - Αραβαντινό που είναι εκτός αποστολής. Όμως υπάρχουν και τα ευχάριστα για τον κόουτς, αφού επιστρέφει στην ομάδα ο Κουκοβίνος, ένας παίκτης κινητήρια δύναμη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Από την άλλη, ο κόουτς των γηπεδούχων, ο Γιώργος Καλόμαλος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα στο συγκεκριμένο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους "πράσινους" με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Γ. Καλόμαλος

Στο Μελιγαλά, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τους μεν γηπεδούχους να επιδιώκουν την κατάκτηση ενός σπουδαίου τρίποντου, που θα τους δώσει "αέρα" για τη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους να παλεύουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ξαναφέρει χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Η αποστολή του Παλληξουριακού θα αναχωρήσει σήμερα απόγευμα από τον Πόρο για τη Μεσσηνία και την αποστολή αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής ο κ. Δ. Βαρτσάκης με βοηθούς τους κ.κ. Ρ. Ισακοβίδη και Α. Αντωνόπουλο από την Λακωνία.

Το παιχνίδι Πάμισου - Παλληξουριακού θα μεταδοθεί live ραδιοφωνικά από τον Focus Radio 99,6.

Την επόμενη αγωνιστική, μετά την διακοπή λόγω Πάσχα, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι την Αχαϊκή.

          

Αναλυτικά  το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Παναιγιάλειος - Εθνικός Σκουλικάδου

2.

Πάμισος Μεσσήνης - Α.Ο. Παλληξουριακός

3.

Α.Ο. Τσιλιβή - Αίας Γαστούνης

4.

Αχαϊκή - Θύελλα Πατρών (πιθανή αναβολή)

5.

Π.Α.Ο. Βάρδας - Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

6.

Διαγόρας Βραχνέϊκων - Ναυπακτιακός Αστέρας

7.

Ρεπό: Α.Ο. Διαβολίτσι

          

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1.

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

6

12

2.

Παναιγιάλειος

6

11

3.

Αίας Γαστούνης

5

10

4.

Π.Α.Ο. Βάρδας

6

9

5.

Ναυπακτιακός Αστέρας

5

8

6.

Πάμισος Μεσσήνης

5

8

7.

Α.Ο. Διαβολιτσίου

4

6

8.

Εθνικός Σκουλικάδου

4

6

9.

Αχαϊκή

5

6

10.

Θύελλα Πατρών

5

5

11.

Διαγόρας Βραχνεΐκων

4

4

12.

Α.Ο. Παλληξουριακός

5

3

13.

Α.Ο. Τσιλιβή

6

1

            Πρωταθλητής               Παραμονή               Υποβιβασμός

          
Η Επόμενη (8η) αγωνιστική
(9/5/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Πάμισος Μεσσήνης - Παναιγιάλειος

2.

Εθνικός Σκουλικάδου - Α.Ο. Τσιλιβή

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Αχαϊκή

4.

Αίας Γαστούνης - Π.Α.Ο. Βάρδας

5.

Θύελλα Πατρών - Διαγόρας Βραχνέϊκων

6.

Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ο. Διαβολίτσι

7.

Ρεπό: Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου