Σάββατο, Απριλίου 17

Σε κομβικό παιχνίδι ο Παλληξουριακός την Κυριακή φιλοξενεί στον Άγιο Αντώνη τον Παναιγιάλειο

Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, συνεχίζεται την Κυριακή 18/4 το πρωτάθλημα, με τον εκπρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, να δίνει στον Άγιο Αντώνη έναν αγώνα στην κυριολεξία κομβικό και μονόδρομο για την κατάκτηση του τρίποντου!

Μετά την εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική από τη Θύελλα Πατρών στο ίδιο γήπεδο, δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο, νέων βαθμολογικών απωλειών! Αντίθετα με νίκη ανανεώνει τις ελπίδες του για παραμονή.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική ο Διαγόρας Βραχνέϊκων.

Α.Ο. Παλληξουριακός
Με μοναδικό στόχο λοιπόν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο Παλληξουριακός, φιλοξενεί την Κυριακή το απόγευμα στις 13:00, στο γήπεδο Ληξουρίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τον ιστορικό Παναιγιάλειο, σε ένα παιχνίδι, όπως προαναφέραμε κομβικό για την πορεία του και τον στόχο της παραμονής, αφού με ήττα η κατάσταση θα δυσκολέψει και οι ελπίδες θα αρχίσουν να μειώνονται αρκετά.

Άλλωστε, οι αγωνιστικές είναι λίγες και οι χαμένοι βαθμοί, ιδιαίτερα στην έδρα σου, σφίγγουν τον κλοιό επικίνδυνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουριού, όπως είναι γνωστό προέρχονται από εντός έδρας ήττα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με σκορ 1-0 από τη Θύελλα Πατρών, με αποτέλεσμα η νίκη να αποκτά μοναδικό στόχο για τον Ηλία Ζερβό και τους ποδοσφαιριστές του, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα.

Παναιγιάλειος

Με νίκη, σίγουρα εκτός από βαθμούς θα δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια, ενώ το κέρδος θα είναι μεγάλο καθώς και η επιστροφή στον στόχο της διεκδίκησης της παραμονής τους, στην κατηγορία.

Με μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα στην έδρα τους, η συνέχεια θα είναι δύσκολη και το μέλλον τους σε αυτή αβέβαιο!

Ο Παλληξουριακός, μετά από 5 αγωνιστικές και στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει, έχει μόλις μια νίκη στην πρεμιέρα με το Τσιλιβί και 3 συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται κάτω από την «κόκκινη» γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 3 βαθμούς και 3-5 τέρματα.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, του ιστορικού Παναιγιαλείου και αυτοί προέρχονται από εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης και σκορ 0-2!

Ηλίας Ζερβός

Μια ήττα που όπως ήταν φυσικό, τους έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον μετά από 5 αγώνες, βρίσκονται στην 3η θέση με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς στο ενεργητικό τους, ενώ στα τέρματα υπάρχει απόλυτη ισορροπία 6-6.

Ο Παναιγιάλειος, σίγουρα διαθέτει μια πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα και στον Άγιο Αντώνη θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την επιστροφή του στις νίκες.

Ιδιαίτερα προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι προπονητές τους Ηλίας Ζερβός - Μάκης Λελούδας / Αλέξης Σπυρόπουλος, θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν με στόχο το «χρυσό» τρίποντο της νίκης.

Μ. Λελούδας - Αλ. Σπυρόπουλος
Στον Άγιο Αντώνη περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τους γηπεδούχους ικανούς για το καλύτερο, ενώ για τους φιλοξενούμενους, που πλέον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, είναι απαγορευτικό οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Διαιτητής ο κ. Κ. Τσοπλάκος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Μπάκα και Χρ. Τάκο από την Αιτωλοακαρνανία.

Την επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά στη Μεσσηνία, από τον καταπληκτικό φέτος Πάμισο Μεσσήνης.

Η αποστολή της ομάδας του Αιγίου:

Οι Μάκης Λελούδας και Αλέξης Σπυρόπουλος επέλεξαν 20 ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι και είναι οι εξής:

Καλλιακμάνης, Κοντογεώργος, Καφεντζής, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Σπανογιάννης, Ροδόπουλος, Μπούνας, Σταθακόπουλος, Μπακατσέλος, Κουραχάνης, Σπηλιωτόπουλος, Καραμπούλας, Ορτέντζιος, Σουβατζόγλου, Παπασπηλιόπουλος, Σπυρόπουλος, Πλατυκώστας, Μπάσα Κλάιντι, Λιάτος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 14:45 από το Δημοτικό Στάδιο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει από τη Κυλλήνη για το Πόρο με το καράβι (17:30) για να φτάσει τέλος οδικώς στο Ληξούρι όπου και θα διανυκτερεύσει.

          

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1.

Αίας Γαστούνης

4

10

2.

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

5

9

3.

Π.Α.Ο. Βάρδας

5

9

4.

Παναιγιάλειος

5

8

5.

Πάμισος Μεσσήνης

4

7

6.

Ναυπακτιακός Αστέρας

3

7

7.

Αχαϊκή

4

5

8.

Θύελλα Πατρών

4

4

9.

Διαγόρας Βραχνεΐκων

4

4

10.

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

3

11.

Εθνικός Σκουλικάδου

3

3

12.

Α.Ο. Τσιλιβή

5

1

13.

Α.Ο. Διαβολιτσίου

3

3

            Πρωταθλητής               Παραμονή               Υποβιβασμός

         
Η Επόμενη (7η) αγωνιστική
(25/4/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Παναιγιάλειος - Εθνικός Σκουλικάδου

2.

Πάμισος Μεσσήνης - Α.Ο. Παλληξουριακός

3.

Α.Ο. Τσιλιβή - Αίας Γαστούνης

4.

Αχαϊκή - Θύελλα Πατρών

5.

Π.Α.Ο. Βάρδας - Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

6.

Διαγόρας Βραχνέϊκων - Ναυπακτιακός Αστέρας

7.

Ρεπό: Α.Ο. Διαβολίτσι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου