Τετάρτη, Ιουνίου 22

Με ήττα έκλεισε τη χρονιά στη Ζάκυνθο ο Κεφαλληνιακός το Σάββατο 18/6 (Εικόνες)

Με το παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο 18/6, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζακύνθου, για τα playoffs ανόδου, ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, ηττήθηκε από την καλύτερη Α.Γ.Ε. Ζακύνθου εύκολα με σκορ 72-34!

Ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής.

Το ευχάριστο και σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι, η ομάδα του Π. Κωστίδη παρατάχθηκε με το παιδικό της τμήμα, το οποίο παρά την μεγάλη σε διαφορά ήττα, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον,  κερδίζοντας παράλληλα χρήσιμες εμπειρίες.

Στο ίδιο Κλειστό, πραγματοποιήθηκε και ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των τμημάτων μίνι των δύο ομάδων, γεμίζοντας το από χαρά και χαμόγελα.

Ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός με την ευκαιρία απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Α.Γ.Ε.Ζ. για την φιλοξενία που έτυχαν οι ομάδες του.

Διαιτητές: Κωστής - Μπολάνο.

Δεκάλεπτα: 21-12, 23-4, 14-7, 9-11

Τελικό: 72-34

ΑΓΕΖ: (Νέγκας), Θεοδωρίτσης 7 (1), Βάλβης 8, Πέττας 9 (3), Μουζάκης, Βαρβαρήγος 13 (1), Δημησιάνος 14 (1), Λέσι 2, Ραψομανίκης 4, Γυφτάκης 1, Νέγκας 14(2).

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Βαλλιανάτος, Τσιμπούκης 5 (1), Γαρμπής Γ., Δημητρακόπουλος, Τιμοθεάτος 5 (1), Αλεξανδράτος, Βαγγελάτος, Μαντέλης, Αναστασιάδης, Παντελειός 6, Χαρατσάρης 2, Παπαδάτος 16. 

Εικόνες από τα δύο παιχνίδια















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου