Τετάρτη, Ιουνίου 8

Αξιόλογη η προσπάθεια των μικρών του τμήματος πόλο του Ν.Ο.Α. στην Καλαμάτα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι στις 27-29 Μαΐου 2022 διεξήχθη η Β' Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης στην Κατηγορία ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ (Κ13), όπου η ομάδα μας συμμετείχε με 15 αθλητές, με τον προπονητή μας κ. Γρηγόριο Ράπτη και συνοδό τον έφορο υδατοσφαίρισης κ. Ιωάννη Καλτσωνάκη.

Η διοργάνωση έλαβε μέρος στην Καλαμάτα μεταξύ των ομάδων Ν.Ο. Πατρών, Ν.Ε. Πατρών, Ν.Ο. Ναυπλίου, ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας και Ν.Ο. Αργοστολίου.

Αντιμετωπίσαμε ομάδες με εμπειρία και προετοιμασμένες δύο - τρία χρόνια πριν, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό μας από την Γ΄ Φάση του πρωταθλήματος.

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν δυνατά και αποκόμισαν εμπειρίες που ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνονται ώστε να ανταγωνίζονται ισάξια σε αυτό το επίπεδο.

Για αρχή, η προσπάθειά τους κρίνεται αρκετά ικανοποιητική και συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τον προπονητή τους για την υπερπροσπάθεια σε αυτό το επίπεδο. Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά η ομάδα του ομίλου μας στην κατηγορία αυτή πέρασε στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Σας παραθέτουμε τα ονόματα των αθλητών μας που συμμετείχαν στη Β' Φάση:

ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ,  ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,  ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 

ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,    ΜΕΣΣΑΡΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ,    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,

ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΣΠΥΡΑΤΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ                                ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,

ΚΟΛΥΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ                 ΧΡΗΣΤΟΣ,

ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,   ΚΟΡΜΑΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Με   εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου

Ο Πρόεδρος

Λ. ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου