Τετάρτη, Ιουνίου 8

Π. Κονταρίνης.... Ο απολογισμός της χρονιάς του Παλληξουριακού και τα ευχαριστώ

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της.

Ο Παλληξουριακός μας κατάφερε να διεκδικήσει σε 90 λεπτά στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία αλλά δε το πέτυχε χάνοντας δίκαια 0-2 από το πρωτοπόρο του ομίλου ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ.

Η ομάδα από την αρχή της σαιζόν έθεσε 3 στόχους όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος.

Πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία βασιζόμενοι κυρίως στο Κεφαλλονίτη ποδοσφαιριστή, προετοιμάζοντας και αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας.

Πετύχαμε τους δύο στόχους μας με τρόπο που δύσκολα θα επαναληφθεί τα επόμενα χρόνια και φτάσαμε κοντά στο να πετύχουμε και την άνοδο.

Ναι, αποτύχαμε να κάνουμε αυτή την τεράστια υπέρβαση, σε ένα μίνι πρωτάθλημα με εκτός έδρας τρία παιχνίδια και δυο εντός, που 6 ομάδες πάλεψαν για την άνοδο, μη υπάρχοντας αδιάφορες ομάδες στον όμιλο, απόδειξη αυτού οι ενστάσεις και η αναμονή για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Πετύχαμε όμως τη καθολική αναγνώριση όλων των ομάδων του ομίλου μας καθώς και του φιλάθλου κόσμου ως ένας ανταγωνιστικός και ισάξιος αντίπαλος μεταξύ πρωταθλητών από δυνατά τοπικά πρωταθλήματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στη διοίκηση για τη συνεργασία μας μέσα στη χρονιά.

Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητή και πρωτεργάτη του συλλόγου μας Ilias Zervos, στον πολυθεσίτη βοηθό προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων Giannis Zavalis, στον εξαιρετικό γυμναστή μας Αδαμόπουλος Δημήτρης και στον τεχνικό μας διευθυντή τον ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΛΗΣ ένα εξαιρετικό κύριο του ποδοσφαίρου που μας τίμησε με τη παρουσία του καθώς και τον φροντιστή μας και ψυχή των αποδυτηρίων Iwsif Ladas.

Σε αυτό το ταξίδι απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, παιδιά που από της 20 Αυγούστου 2021 και για τους 10 επόμενους μήνες παραμέρισαν την απώλεια ελεύθερου χρόνιου, μπάνια, κούραση από τις εργασίες τους και πίστεψαν στους στόχους υλοποιώντας τους με θυσίες στη προσωπική τους ζωή.

Ο αρχηγός μας Γιώργος Λουλούδας, οι παλιοσειρές και αρχηγοί Spiros Markatos, Alexandros Likoudis, και οι Armando Karai, Giwrgos Poludwratos, Έντυ Χτζ, Kwnstantinos Antonatos, Ανδρέας Νεστερένκο, John Kouk, Pollakis Gerasimos, Meli Mbrati, 'Αντρέας Α', Spiros Fragos, Wael Damnati, Fortune Adewalé Adedeji, Kosmas Papadopoulos, Βασιλης Ρεμουντης, Aggelos Gasparis, Γιαννης Σ., Κώστας Σπυρατος, Stavro Kristo, Μάριος Κούμπουλης, Θανάσης Βλάχος καθώς και τα παιδιά που δεν ακολούθησαν ως το τέλος αλλά με τη παρουσία τους και αυτοί έβαλαν το λιθαράκι για την επίτευξη των στόχων, Hristos Simotas, Βασίλης Μαρούλης, Gerasimos Galanos, Σταύρος Μοσχονάς, Φωτης Συριατος.

Για όλους τους παραπάνω μπορώ να πω παρά πολλά για τις στιγμές που περάσαμε σε όλο αυτό το ταξίδι, στιγμές χαράς, πίκρας, έντασης, πλάκας αλλά με σεβασμό και πίστη στο όραμα.

Σας ευχαριστώ όλους μαζί και ένα ένα ξεχωριστά.

Αυτή η προσπάθεια δε θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας τους οποίους και ευχαριστώ θερμά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά μέσα για τη στήριξη και κάλυψη των παιχνιδιών της ομάδας μας.

Κλείνοντας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο, φίλους από όλη τη Κεφαλονιά, που μας στήριξε όλη τη χρόνια, με αποκορύφωμα τα δυο εντός έδρας τελευταία παιχνίδια που κατέκλυσε το γήπεδο υποστηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδα μας κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Καλό καλοκαίρι και καλή σαιζόν σε όλο το κόσμο.

Ραντεβού τη νέα χρονιά για να καταφέρουμε όλοι μαζί να γράψουμε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου