Κυριακή, Ιουνίου 5

Νέα ήττα για τον Α.Ο. Κεφαλληνία 3-6 από την O Sotaο B’ στο Euro Winners Challenge

Νέα ήττα για τον Α.Ο. Κεφαλληνία πριν από λίγο, στην πόλη Ναζάρε της Πορτογαλίας, όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Euro Winners Challenge στο G group, δεν θα τα καταφέρει απέναντι στην O Sotaο B’.

Το σκορ σε βάρος της ομάδας του Θ. Τριανταφυλλίδη θα είναι 3-6!

Μετά τη σημερινή του ήττα, ο Α.Ο. Κεφαλληνία αποκλείεται από τη συνέχεια του Euro, αφού στην επόμενη φάση περνάει μόνο μία ομάδα και φαβορί είναι η Sao Domingos.

Να αναφέρουμε ότι, είχαμε μια άσχημη διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την αποβολή του Χρ. Φάρου, ενώ χάθηκε και πέναλτι σε εκτέλεση του Καρακάση!

Τα γκολ

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι:

Ι. Τσιάκαλος - Γ. Καρακάσης και Χρ. Φάρος

Η 5αδα που παρατάχθηκε στο σημερινό αγώνα ο Α.Ο. Κεφαλληνία ήταν:

Μακρής, Τριανταφυλλίδης, Καρακάσης, Μεταξούλης και Φάρος, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί.

Αύριο Κυριακή 5/6 στα πλαίσια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου, ο Α.Ο. Κεφαλληνία θα αντιμετωπίσει την Casa de Benfika στις 17:45.

Στόχος της ομάδας στην αυλαία του G group είναι μια νίκη, ώστε να διασκεδάσει, στα πλαίσια του δυνατού τις εντυπώσεις και να επιστρέψουν τα χαμόγελα!

Εν τω μεταξύ, επίσημη πρόσκληση έλαβε απόψε η ομάδα να μετάσχει σε τουρνουά στην Ιταλία.

Όμως, δεν αναμένεται να γίνει δεκτή γιατί δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι, αφού μόνος ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαζαράκης είναι και χορηγός της ομάδας.

Φώτο από τη σημερινή συνάντηση







Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου