Κυριακή, Ιουνίου 26

Έπεσε η αυλαία με μεγάλη επιτυχία πριν από λίγο στο 32ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου»

Σε ένα κατάμεστο από φίλους της Γυμναστικής, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», έπεσε πριν από λίγο και ύστερα από απουσία δύο ετών, η αυλαία του 32ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου», περνώντας πλέον στην ιστορία.

Στην αρχή της εκδήλωσης ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Α.Γ.Σ. Επτανήσων κ. Στ. Μπασιαρδής, ο Βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος και ο αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης.

Συμμετείχαν αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και μία από το εξωτερικό, η Σλοβενία, με εντυπωσιακά προγράμματα και καταπληκτικές χορογραφίες, ενώ κάποια ακροβατικά έκοβαν την ανάσα, καθήλωσαν για περίπου τρεις ώρες το κοινό, που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τις πολύ όμορφες προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Και αυτή την φορά παρακολουθήσαμε σπουδαίο θέαμα, αντάξιο του ονόματος του Φεστιβάλ.

Να θυμίσουμε ότι συνδιοργανωτές του 32ου Φεστιβάλ ήταν: η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Κεφαλληνίας, ο Δήμος Αργοστολίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος με τη σύζυγο του, οι αντιδήμαρχοι Κεφαλονιάς κ.κ. Διον. Μινέτος και Σπ. Σαμούρης και η μητέρα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκης μας Άν. Πολλάτου, κ. Κατερίνα με τον αδελφό της Αλέκο.

Να αναφέρουμε εδώ ότι απουσίαζε σε Περιφερειακό Συμβούλιο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο οποίος απέστειλε τον χαιρετισμό και τις ευχές του για επιτυχία της διοργάνωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά βραβεία και διπλώματα, σε όλες τις αποστολές και φωτογραφήθηκαν.

Την παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε, όπως πάντα η Ελένη Δαρδαμάνη με έναν ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας χρώμα και ζωντάνια στην εκδήλωση!

Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στους Σταύρο – Μποζένα Μπασιαρδή, στο Δ.Σ. αλλά και τις προπονήτριες των παιδιών για την σημαντική δουλειά που κάνουν στον Α.Γ.Σ. Επτανήσων.

Το ραντεβού από τους διοργανωτές ανανεώθηκε για του χρόνου και το 33ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» με καλύτερες συνθήκες και με την ευχή να έχουμε απαλλαγεί από την μάστιγα του κορονοϊού!!

Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου