Σάββατο, Ιουνίου 25

Εντυπωσίασε και στο Ληξούρι χθες το 32ο φεστιβάλ γυμναστικής

Μετά την χθεσινή φαντασμαγορική τελετή έναρξης, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, σήμερα Παρασκευή 24/6, στις 8 το βράδυ στο Ληξούρι πήρε τη σκυτάλη αφού εκεί, πραγματοποιήθηκε, η επίσημη πρώτη παρουσίαση των ομάδων, του 32ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» με το θέαμα να εντυπωσιάζει τους φίλους της γυμναστικής που είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Τα τμήματα των ομάδων, παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα, με καταπληκτικές χορογραφίες και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκαν θερμά.

Χαιρετισμό και ένα καλωσόρισμα στις αποστολές που συμμετείχαν, απηύθυνε ο δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του 32ου φεστιβάλ. 

Το συγκεκριμένο Festival «Άννα Πολλάτου» θα συνεχιστεί, σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου στις 8 και 30 μ.μ., με την δεύτερη παρουσίαση του στην κοινότητα Ομαλών και συγκεκριμένα, στα Φραγκάτα στον χώρο του «Μέρμηγκα».

Εκεί, μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων των ομάδων, ο τοπικός καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος «ο Μέρμηγκας» και τα Μερμιγκόπουλα, θα διοργανώσουν ένα παραδοσιακό τοπικό γλέντι προς τιμήν των ομάδων με χορούς, καλό φαγητό και ποτά!

Να θυμίσουμε ότι, η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την Κυριακή 30 Ιουνίου με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" και το 32ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου»,  θα περάσει στην ιστορία.

Παράλληλα το πρωί στο COSTA COSTA στον Μακρύ γιαλό, το πρωί της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο beach party προσφέροντας ώρας ξεγνοιασιάς, διασκέδασης και χαλάρωσης στους συμμετέχοντες αθλητές συνοδούς και φίλους της γυμναστικής.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι, συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Κεφαλληνίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).

Εικόνες από την χθεσινή ημέρα με το φακό του Kefaloniti













Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου