Κυριακή, Νοεμβρίου 19

2Χ2 για τον Πυλαριακό... Νίκη 3-1 την Εικοσιμία και συνεχίζει στο "ρετιρέ" (Εικόνες)

Σε ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, ο εξαιρετικός πρωτοπόρος Πυλαριακός, θα πάρει σπουδαίας βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη με σκορ 3-1, από την δυνατή Εικοσιμία.

Μία μεγάλη νίκη, επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, που καθιερώνει τους γηπεδούχους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συγκάτοικους του Παλληξουριακού, μετά από δύο αγωνιστικές με το απόλυτο 2Χ2!

Στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, παρακολουθήσαμε έναν πολύ ωραίο αγώνα, με δύναμη, πάθος και από τις δύο πλευρές και τους γηπεδούχους πιο παραγωγικούς και σε γενικές γραμμές καλύτερους να παίρνουν δίκαια το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο της σεζόν.

Οι "κυανόλευκοι" της Λειβαθούς, πάλεψαν το παιχνίδι, όμως δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, τουλάχιστον μέχρι το 3-0, ενώ αντέδρασαν από το σημείο εκείνο είχαν την υπεροχή, αλλά ήταν πλέον αργά και έτσι θα δεχθούν την πρώτη τους ήττα για φέτος.

Μία ήττα που δεν αλλάζει τον στόχο της ομάδας των Λ. Κουμαριώτη – Π. Στεφανάτου για τον στόχο της 4αδας.

Άλλωστε, ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου και όλα είναι ανοικτά και μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή.

Σίγουρα όμως από την άλλη, η νίκη των γηπεδούχων είναι πολύ σημαντική και δίνει εκτός των τριών βαθμών, όπως προαναφέραμε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και ιδιαίτερα για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τους Πρόννους, αλλά και το ντέρμπι της μεθεπόμενης με τα Διλινάτα και τα δύο εκτός έδρας!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 18', όταν ο Βασιλόπουλος θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και θα κάνει την πάσα στον Σαλιάι, με το νεαρό ποδοσφαιριστή του Πυλαριακού να κάνει ένα ωραίο σουτ, εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μεσολωρά, ο οποίος στη συνέχεια έσωσε την εστία του, σε κάποια τετ α τετ των γηπεδούχων, με Κουμαριώτη 2 φορές και Θωμαΐδη.

Οι φιλοξενούμενοι, θα σταθούν άτυχοι στο 21' όταν μετά το κόρνερ του Bushi στο β' δοκάρι ο Φωκάς θα σουτάρει και η μπάλα θα περάσει αόυτ, λίγο έξω από την εστία του Δ. Καλλιβωκά.

Έτσι, το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους να έχουν με βραδεία κεφαλή το προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53' θα πετύχουν και το 2-0 με πλασέ, μέσα από την περιοχή του Π. Κουμαριώτη, μετά την αντεπίθεση από αριστερά και την έξυπνη πάσα του Γ. Καλλιβωκά στον συμπαίκτη του.

Οι γηπεδούχοι στο 62' θα "κλειδώσουν" μια σπουδαία νίκη, πετυχαίνοντας το 3-0.

Ο Θωμαΐδης, μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα κάνει το πλασέ, ο Μεσολωράς αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά, ο Γιαννάτος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν από αυτό το 3-0, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τους γηπεδούχους, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο 83' το σκορ στο 3-1.

Ο Ντ. Ντουκάι ύστερα από ωραία ενέργεια από αριστερά, θα βγάλει τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Κ. Καραγιάννης με καταπληκτική κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δημ. Καλλιβωκά.

Μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου δεν άλλαξε κάτι σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι θα πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο, που τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν κορυφή, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που τους φέρνει πίσω.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Γονατάς, Μανωλάτος, Θωμαΐδης, Κουμαριώτης (89' Τουλάτος Στ.), Γιαννάτος (63' Ποταμιάνος Α.), Σαλιάι, Σταμούλης, Καλλιβωκάς Γ., Βασιλόπουλος.

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Φωκάς, Πίρρα (82' Κοσμετάτος), Αραβαντινός (46' Ντουκάι Ντ.), Μάθιου (46' Ντουκάι Α.), Βαλεντής, Bushi, Ηλιόπουλος (76' Αποστολάτος), Φίλιππας, Καμπανός, Καραγιάννης.

Παρακάτω φωτο από το σημερινό παιχνίδι















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου