Τρίτη, Νοεμβρίου 28

Αύριο Τετάρτη 29/11 τα εξ' αναβολής παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας

Αύριο σε Ιθάκη - Αργοστόλι τα δύο εξ' αναβολής παιχνίδια για την  

3η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Αύριο Τετάρτη 29/11/2023 αναμένεται να ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τους 2 εξ' αναβολής αγώνες του προγράμματος.

Στον Σταυρό η Πρόοδος Ιθάξης θα φιλοξενήσει τα Διλινάτα, σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα και στο Αργοστόλι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε κομβικό παιχνίδι τον Οδυσσέα Ιθάκης.

         

Αναλυτικά η 3η εξ' αναβολής αγωνιστική

Τετάρτη 29/11/2023

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Πρόοδο Ιθάκης και Α.Ο. Διλινάτων, αύριο Τετάρτη 29/11, στις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ανοίγοντας παράλληλα τις εκκρεμότητες που άφησε η 3η αγωνιστική, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά και αγωνιστικά παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού θέλουν να πετύχουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στη διοργάνωση, που θα δώσει βαθμούς και ψυχολογία για τη συνέχεια, μιας και μέχρι τώρα δεν ξεκίνησαν ιδανικά

Οι γηπεδούχοι, με μόνο ένα παιχνίδι ως τώρα, μετρούν μία ήττα την 1η αγωνιστική στους Πρόννους με σκορ 2-1, εκεί όπου θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι καλύτερο, σύμφωνα με την εξέλιξη και την εικόνα τους στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, με δύο παιχνίδια μέχρι τώρα μετρούν με τη σειρά τους μία ισοπαλία, στην πρεμιέρα με την Εύγερο (0-0) στο τοπικό και μία ήττα την 2η αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με σκορ 3-1, από τον Παλληξουριακό.

Έτσι, γίνεται κομβική η πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Όπως και να έχει, στο Σταυρό, μία δυνατή και δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο, την Πρόοδο όπως έδειξε μέχρι τώρα σε κύπελλο και πρωτάθλημα, πάρα πολύ ποιοτική και με πολλά νέα παιδιά, αλλά και τα Διλινάτα ανεξάρτητα από το μέτριο ξεκίνημα τους, να παραμένουν μία πολύ καλή ομάδα, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο δεν έχει το καθαρό φαβορί.

Οι παραπάνω ομάδες, θα βρεθούν για 3η φορά φέτος αντιμέτωπες, αφού συμμετείχαν στο ίδιο όμιλο (3ο) του τοπικού κυπέλλου, όπου η ομάδα του Γκ. Ρέτσι θα πάρει τη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, είχε επικρατήσει των γηπεδούχων στην πρεμιέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 5-0 και στη ρεβάνς στο ίδιο με το αυριανό παιχνίδι γήπεδο με σκορ 3-0.

         

Την ίδια ημέρα και ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα φιλοξενήσει τον Οδυσσέα Ιθάκης, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν κάτι, για να κάνουν σεφτέ στη διοργάνωση και να ξεκολήσουν από τα "υπόγεια" του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα σημαντικό ντέρμπι ουραγών, από το οποίο ο κερδισμένος θα έχει το πάνω χέρι στην προσπάθεια του και τον στόχο της παραμονής, σε μία πολύ δύσκολη σεζόν για τις δύο ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με όσα έδειξαν έδειξαν στο τοπικό κύπελλο, από τη συνέχεια του οποίου έχουν αποκλειστεί, πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα, τις αδυναμίες που έδειξαν σε αυτή τη φάση και να παρουσιαστούν πολύ καλύτερες και πιο ποιοτικές, ιδιαίτερα τώρα που είναι η αρχή για να μπουν οι βάσεις του στόχου!

Και οι δύο προέρχονται από βαριές ήττες στην πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι 8-0 στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό σε μία απόλυτα φυσιολογική ήττα, αν και το σκορ πέφτει ίσως βαρύ, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Οδυσσέα στα Μακρυώτικα, από τον Πυλαριακό 4-0 αν και παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί και εδώ φυσικά θα την λέγαμε φυσιολογική.

Όπως είναι γνωστό, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι, έχουν δώσει μόνο ένα παιχνίδι μέχρι τώρα, αφού στην 2η αγωνιστική οι αναμετρήσεις τους με Πρόοδο και Πρόννους αντίστοιχα, αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας!

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αύριο το πρωί περιμένουμε ένα παιχνίδι με αυξημένο το ενδιαφέρον του και τις δύο ομάδες να δίνουν "μάχη" για τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση, ξεκινώντας το απαραίτητο μάζεμα βαθμών, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που θέλουν να εκμεταλλευθούν και την έδρα τους.

Θεωρούμε και εδώ τους δύο αντιπάλους ικανούς για το πρώτο τρίποντο της διοργάνωσης. 

Ένα τρίποντο που μπορεί να αλλάξει ακόμη και τις ισορροπίες για τη συνέχεια!

Διαιτητές μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί σε κανένα παιχνίδι από τη διοργανώτρια.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

9

3

3

0

0

14 - 01

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

9

3

3

0

0

09 - 02

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

6

3

2

0

1

05 - 04

4.

Α.Ο. Σάμης

3

3

1

0

2

03 - 06

5.

Α.Ο. Πρόννων

3

2

1

0

1

03 - 03

6.

Α.Ο. Διλινάτων

1

2

0

1

1

01 - 03

7.

Π.Α.Ο. Εύγερος

1

3

0

1

2

01 - 04

8.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

0

1

0

0

1

01 - 02

9.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ.

0

1

0

0

1

00 - 04

10.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

0

1

0

0

1

00 - 08

         
Οι σκόρερ

Αναλυτικά ο πίνακας των 10 πρώτων κατά αλφαβητική σειρά 

της κατάταξης στην Α' κατηγορία

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Μπράτι Μέλι

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

2.

Αντωνάτος Ηλίας 

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

3.

Κορσιάνος Αντώνης

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

4.

Κουμαριώτης Παναγιώτης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3

5.

Φίλιππας Γεράσιμος

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

6.

Γιαννάτος Αντώνης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

7.

Καρασαββίδης Γιώργος

Α.Ο. Σάμης

2

8.

Κουρκουμέλης Αλέξης

Α.Ο. Πρόννων

2

9.

Haxhiaj Edison

Α.Ο. Παλληξουριακός

1

10.

Αντωνάτος Κώστας

Α.Ο. Παλληξουριακός

1

** Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με επίσης 1 τέρμα

         

Η επόμενη (4η αγωνιστική)
(2-3/12/2023)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

2.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Διλινάτων

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

4.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Παλληξουριακός

5

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου