Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Νικηφόρο πέρασμα του Πυλαριακού από την Σκάλα 2-1 τους Πρόννους (Εικόνες)

Σε ένα αρκετά καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το κρύο, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, για την 3η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, ο εκ των πρωτοπόρων Πυλαριακός, ασταμάτητος για ακόμη μία αγωνιστική, θα πάρει σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με σκορ 2-1, απέναντι στους δυνατούς Πρόννους.

Μία μεγάλη νίκη, που παγιώνει τους γηπεδούχους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικους του Παλληξουριακού, μετά από δύο αγωνιστικές και το απόλυτο 3Χ3!

Στο Δημοτικό Σκάλας, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με δύναμη, πάθος και από τις δύο πλευρές και τους φιλοξενούμενους, καλύτερους στο πρώτο 45λεπτο να πετυχαίνουν τα δύο τους τέρματα στο παιχνίδι και να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο, με πολλά χαμόγελα για το 3ο συνεχόμενο τρίποντο στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι, που δέχθηκαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας, η οποία είναι η τρίτη φετινή στις μεταξύ τους συναντήσεις, ύστερα από τις δύο στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου, προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί, τουλάχιστον στο δεύτερο όμως 45λεπτο και να διεκδικήσουν κάτι από το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια τους και το στόχο της 4αδας.

Τα γκολ του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι για τους φιλοξενούμενους, που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο 5', όταν θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Π. Κουμαριώτη από τον Σπ. Κόμητα στην περιοχή.

Εκτελεί ο ίδιος και ευστοχεί για να δώσει το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του 0-1.

Στο 20΄ο Π. Κουμαριώτης εκτελεί ένα μακρινό φάουλ, με πολύ δύναμη και αναγκάζει τον Παπαβασιλείου σε δύσκολη διπλή απόκρουση, αφού θα ακολουθήσει στην επαναφορά νέα σωτήρια με τα πόδια, από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 26' οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου θα πετύχουν το 0-2 με ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ, στην έξοδο του Παπαβασιλείου, από τα όρια της περιοχής και πάλι από τον Π. Κουμαριώτη.

Αυτή θα είναι και η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της Σκάλας.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν την απόδοση τους, ωστόσο χωρίς να αλλάξουν την τύχη τους, αφού θα πετύχουν μόνο ένα τέρμα.

Ο Κρασί στο 55' θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά στον επερχόμενο Μακρυνώρη, αυτ'ος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ στην κίνηση που αναγκάζει και πάλι τον Δ. Καλλιβωκά να διώξει δύσκολα την μπάλα κόρνερ, στην κλειστή του γωνία.

Καλή στιγμή και πάλι για τους γηπεδούχους στο 63' με τον Μακρυνώρη να βρίσκει στην περιοχή αμαρκάριστο τον Παπαδημητρόπουλο, που θα κάνει το πλασέ και θα στείλει την μπάλα άουτ, σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του.

Από το 68' οι γηπεδούχοι, μετά τον τραυματισμό του Σπ. Κόμητα θα συνεχίσουν με "δέκα", αφού είχαν ολοκληρωθεί λίγο νωρίτερα οι αλλαγές τους στο παιχνίδι.

Ήταν σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού και στην προσπάθεια τους να παλέψουν για το καλύτερο.

Ο Δ. Καλλιβωκάς στο 75' θα σώσει την εστία του στο νέο τετ α τετ του με τον Παπαδημητρόπουλο, στη σέντρα από αριστερά του Τσοκαναρίδη.

Και στο 81' θα μειώσουν σε 1-2 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, με τον Δημητράτο να κάνει ένα γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Μακρυνώρης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και από κοντά με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν θα έχουμε κάτι αξιόλογο και έτσι η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου, θα αποχωρήσει από την Σκάλα με ένα μεγάλο τρίποντο, που την διατηρεί στο ρετιρέ με το απόλυτο 3Χ3, συγκάτοικο του Παλληξουριακού.

Αντίθετα, για τους γηπεδούχους η ήττα αυτή, που είναι η πρώτη στη σεζόν την αφήνει πίσω.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Σπ. (46' Ντούκας), Κουρκουμέλης Χ. (46' Ζαπάντης Ε.), Ζαπάντης Κ. (46' Κατσιλίδης - 60' Δημητράτος), Κουρκουμέλης Αλ., Τσονακαρίδης, Κρασί, Ρασσιάς (46' Μπάμπης), Μακρυνώρης, Κόμητας, Παπαδημητρόπουλος.

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Καλλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Rexha (85' Παπαλεξάτος), Ποταμιάνος Α. (89' Δρακάτος), Μανωλάτος, Θωμαΐδης, Κουμαριώτης, Σαλιάι, Σταμούλης, Καλλιβωκάς Γ., Βασιλόπουλος.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου