Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

“Τρένο" ο Παλληξουριακός.... Πέρασε από το Δ.Α.Κ. και την Εύγερο με νίκη και σκορ 6-0

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Παλληξουριακός στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας θα πάρει μία ακόμη νίκη, την 4η στη σειρά από την Εύγερο με σκορ 6-0 και θα διατηρήσει το φετινό του αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και την κορυφή, στην οποία ισοβαθμεί με τον Πυλαριακό.

Σε γενικές γραμμές, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα καλό στα πρώτα 45' παιχνίδι, τους "ερυθρόλευκους" πιο ποιοτικούς να έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, να δημιουργούν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν έξι τέρματα, χωρίς να απολυθούν από την αντίπαλο τους.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν για ότι καλύτερο, από ένα παιχνίδι στο οποίο γνώριζαν από την αρχή ότι δεν ήταν το φαβορί, όμως οι αντίπαλοι τους ήταν ανώτεροι και έτσι η νέα ήττα, 3η στη διοργάνωση σε τέσσερα παιχνίδια, ήρθε φυσιολογικά.

Πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα για τη συμμετοχή τους στα playoffs και πρέπει άμεσα να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση.

Σίγουρα η νίκη των "ερυθρόλευκων" ήταν δίκαιη και σχετικά εύκολη, παίζοντας για 45' πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, όπου και "καθάρισαν" το παιχνίδι, πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα 4 τέρματα, ενώ έχασαν και πέναλτι στο 0-0.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τελειώνουν, όσο πιο γρήγορα γίνονταν την υπόθεση νίκη και τα κατάφεραν αφού σε 34' είχαν πετύχει το 0-4!

Μόλις στο 2' ο Γεωργάκης θα αστοχήσει στην κοντινή κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα, λίγο έξω από το δοκάρι του Γαλανόπουλου, μετά το κόρνερ του Μπράτι από αριστερά.

Μετά από 2' ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Αλεξάτο και θα υποδειχθεί το πέναλτι.

Εκτελεί ο Μπράτι και ο Γαλανόπουλος αποκρούει, διατηρώντας το 0-0 στο παιχνίδι.

Ο Ηλ. Αντωνάτος στο 9' μετά την σέντρα του αδελφού του Κώστα από δεξιά θα πιάσει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και η μπάλα θα φύγει ψηλά, από την εστία του Γαλανόπουλου άουτ.

Ο Κορσιάνος στο 14' θα χάσει σημαντική ευκαιρία για το προβάδισμα, αφού θα πλασάρει άουτ, στη παράλληλη σέντρα από αριστερά του Μπράτι.

Στο 17' όμως ο Ηλ. Αντωνάτος, ύστερα από τη σέντρα από αριστερά του Xaxhiaj, θα σηκωθεί πολύ ψηλά στην περιοχή και με άπιαστη κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 0-1.

Στο επόμενο λεπτό θα έρθει και το 0-2 με κοντινό πλασέ του Κ. Αντωνάτου στην επαναφορά της μπάλας, μετά από την απόκρουση με τα πόδια του Γαλανόπουλου, στο δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής του Μπράτι.

Στη μοναδική καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα, οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με το δυνατό σουτ του Γ. Πολλάκη, μέσα από την περιοχή και αριστερά, να αποκρούεται δύσκολα από τον Βλάχο, που πετάει την μπάλα κόρνερ από τη δεξιά του γωνία.

Στο 29' οι "ερυθρόλευκοι" θα κερδίσουν νέο πέναλτι, όταν και πάλι ο Γεωργάκης θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Γαλανόπουλο στην περιοχή.

Εκτελεστής και πάλι ο Μπράτι που αυτή την φορά θα είναι εύστοχος και θα πετύχει το 0-3.

Το 0-4 θα πετύχει στο 34' ο Αντ. Κορσιάνος με ωραίο γυριστό σουτ, μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση πλάγιου του Xaxhiaj και κεφαλιά πάσα στον σκόρερ του Μπράτι.

Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο με τον Κορσιάνο να βρίσκει κάθετα αριστερά στην περιοχή στον Μπράτι και τον τελευταίο να αστοχεί από καλή θέση.

Αυτό το 0-4 και το ματς να έχει κριθεί, θα είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη θα πέσει αρκετά ο ρυθμός, το θέαμα δεν θα είναι το ίδιο καλό με το πρώτο ημίχρονο και οι φάσεις περιορισμένες. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν την κατοχή και έλεγχαν το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα σε καμία περίπτωση.

Στο 66' ο Μπράτι θα βρει με ψηλοκρεμαστή πάσα στην αντίπαλη περιοχή και στην πλάτη της άμυνας τον Ηλ. Αντωνάτο και ο τελευταίος θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Γαλανόπουλο και θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-5.

Εντυπωσιακή επέμβαση από τον Γαλανόπουλο στο 75' στο μακρινό σουτ του Λυκούδη, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και πετώντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 77' ο Ηλ. Αντωνάτος με ένα καταπληκτικό γυριστό, μέσα από την περιοχή, στο κόρνερ από δεξιά του Λυκούδη, θα πετύχει ένα εντυπωσιακό πραγματικά γκολ για το 0-6 και το δικό του χατ τρικ!

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αφού στα υπόλοιπα λεπτά δεν είχαμε κάτι αξιόλογο να σημειωθεί.

Έτσι, ο Παλληξουριακός συνεχίζει με το απόλυτο και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Εύγερος στα επόμενα παιχνίδια θα ψάξει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ. Χ. Τοτάκη και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Σταματέλος (58' Μπούζος), Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Ν., Πάπα Ε., Αλεξάτος, Πολλάκης Γ. (85' Dedlala L.), Θεοδωρόπουλος, Λασκαράτος, Ντεντλάλα (58' Κολιγλιάτης), Ζουρνατζής (46' Papa A.).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Μπερκής, Κουκοβίνος (70' Πυλαρινός), Κορσιάνος (66' Λυκούδης), Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (66' Νουρεντίνι), Xaxhxiaj, Αντωνάτος Κ. (46' Γαβαλάς), Γεωργάκης (55' Ρεμούντης), Συριάτος.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου