Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

4Χ4 με φουλ... γκάζια ο Πυλαριακός 5-0 και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Την 4η σερί νίκη του σημείωσε, σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα ο Πυλαριακός, αφού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας θα πάρει άλλη μία, αναμενόμενη αυτή την φορά, από τον ουραγό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 5-0!

Έτσι, η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου, εκτός το αήττητο και το απόλυτο, συνεχίζει στο ρετιρέ με συγκάτοικο της, τον Παλληξουριακό και συνολικά 12 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την υπεροχή και κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, φτάνοντας σε μια δίκαιη, όσο και εύκολη νίκη.

Αντίθετα η ομάδα του Τ. Φωή, ούτε σε αυτό το παιχνίδι κατάφερε να πάρει κάτι, με αποτέλεσμα να δεχθεί την 3η ήττα της στη διοργάνωση, σε ισάριθμα παιχνίδια και χωρίς βαθμό να συνεχίζει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, όπου θα χρειαστεί ένα καλό restart, προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 30' σέντρα από δεξιά από τον Παπαλεξάτο, στο δεύτερο δοκάρι, ωραίο κοντρόλ από τον Κουμαριώτη, προσποίηση στον αμυντικό και τελείωμα με το δεξί, στην απέναντι γωνία του Παπαστεργίου για το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό, ο Σαλιάι θα εκμεταλλευτεί το λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων, θα μπει μέχρι την μεγάλη περιοχή και εκεί, με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 41' μετά από το δυνατό σουτ του Παπλεξάτου από δεξιά, θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας ο Ν. Θωμαΐδης και με πλασέ θα διευρύνει το σκορ της ομάδας του στο 3-0.

Ένα γκολ που ουσιαστικά "κλείδωνε" μία ακόμη νίκη των "κυανέρυθρων" από την Πύλαρο και μάλιστα από τα πρώτα 45'!

Αυτό θα είναι και το σκορ που θα στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 73', οι γηπεδούχοι θα πετύχουν

το 4-0 μετά από ωραία κάθετη του Βασιλόπουλου στον Θωμαΐδη και ο τελευταίος με ωραίο διασκελισμό να περνάει τον τερματοφύλακα και να πλασάρει στην κενή εστία.


Τέλος, στο 85' μετά από κάθετη του Κουμαριώτη στον Γονατά, ο τελευταίος θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία του Παπαστεργίου θα πετύχει το 5-0.

Μετά από αυτό το τελικό 5-0, η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου συνεχίζει αήττητητη με το απόλυτο 4Χ4 στην κορυφή, ενώ οι "πράσινοι" παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Στ. Πλαχούρα και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Barjiamaj, Παπαδάτος, Γονατάς, Μανωλάτος, Παπαλεξάτος (69' Rexha), Θωμαΐδης, Κουμαριώτης, Σαλιάι (65' Ποταμιάνος Ι.), Σταμούλης, Καλλιβωκάς Γ., Βασιλόπουλος (75' Δρακάτος).

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου Σαμπανάι, Βεντουρής (60' Ρηγόπουλος), Μιχαλάκης, Μούτσα,  Noakes, Σαμακοβλής (22' Βαρουξής), Κότσι, Ξενίδης (60' Πάπα Α.), Ντότσι (46' Πανταζής), Κοραμπάτος (46' Κρητικός).







Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου