Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

"Μοιρασιά" στη Σκάλα.... Πρόννοι - Εικοσιμία 2-2

Σε ένα καλό θα το λέγαμε παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο ντέρμπι της ημέρας, Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Εικοσιμίας θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Μια ισοπαλία που δεν "βολεύει" καμία από τις δύο ομάδες, αφού τις αφήνει αρκετά μακριά από την κορυφή και τους πρωτοπόρους Παλληξουριακό - Πυλαριακό, τους μεν φιλοξενούμενους -5 βαθμούς και τους δε γηπεδούχους -8, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε ότι έχει να κάνει με όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, η Εικοσιμία πατούσε καλύτερα, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό και είχε κάποιες καλές στιγμές να φύγει με το διπλό από τη Σκάλα, αλλά ο Παπαβασιλείου όπου χρειάστηκε έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 1' θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με κοντινό πλασέ του Κωνσταντόπουλου στην δεξιά γωνία του Μεσολωρά, μετά το κλέψιμο της μπάλας από τον Μακρυνώρη, λίγο κάτω από το κέντρο και την έξυπνη πάσα στην περιοχή στον σκόρερ.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους θα είναι άμεση και στο 4' θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1.

Ο Ντ. Ντουκάι θα κάνει τη σέντρα σουτ από αριστερά, εκεί ο Καραγιάννης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και θα την στείλει με ωραίο πλασέ στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.

Μάλιστα στο 25' θα πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ 1-2 και πάλι με τον Κ. Καραγιάννη. Ο Φίλιππας μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα βγάλει την μπάλα στη μικρή περιοχή και εκεί ο επιθετικός της Εικοσιμίας, θα προλάβει τους αμυντικούς και με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι, ο Ντ. Ντουκάι θα κάνει ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής και ο Παπαβασιλείου θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 33' οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 2-2, εκμεταλλευόμενοι το αμυντικό λάθος, στην προσπάθεια να γυρίσει η μπάλα στο Μεσολωρά, αυτή θα βρει στο κεφάλι του Μακρυνώρη και θα καταλήξει στα δίχτυα της εστίας της Εικοσιμίας.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο για το επόμενο γκολ που θα τους χάριζε το τρίποντο, όμως οι γηπεδούχοι σωστά στημένοι αμυντικά δεν το επέτρεψαν, αφού οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Στο 85' ένα πολύ δυνατό σουτ του Ντ. Ντουκάι μπλοκάρει δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Παπαβασιλείου.

Παραλίγο στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+5' η ομάδα από τη Λειβαθώ να πετύχει το 2-3, όταν στο κοντινό σουτ του Φίλιππα ο Παπαβασιλείου διώχνει την μπάλα με τα πόδια στη δεξιά του γωνία και την στέλνει κόρνερ.

Έτσι, θα μείνει αυτό το 2-2 που διαμορφώθηκε από το πρώτο 45λεπτο. Μία άβολη "μοιρασιά" για τις δύο ομάδες που χάνουν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια τους και στο στόχο της εισόδου στα playoffs.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ., Δημητράτος (65' Ζαπάντης Ε.), Τσονακαρίδης, Κρασί (75' Θεοδωράτος), Ρασσιάς, Μακρυνώρης (72' Ρραπάι), Κόμητας Σπ. (46' Μπάμπης), Παπαδημητρόπουλος, Ντούκας (59' Ζαπάντης Κ.), Κωνσταντόπουλος.

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Φωκάς, Κουμαριώτης (80' Μινέτος Ι.), Αραβαντινός (68' Ντρεγιάι), Καμπανός, Ηλιόπουλος (55' Κονόμη), Βαλεντής, Κοσμετάτος, Φίλιππας, Ντουκάι, Καραγιάννης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου