Τρίτη, Σεπτεμβρίου 3

Με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν η Εύγερος

Οι ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, οι ημέρες του καλοκαιριού αποτελούν παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα τους αθλητές στο νησί.

Σιγά - σιγά φτάνει η ώρα του ανταμώματος και πάλι στα γήπεδα και όλες οι ομάδες θέλουν να είναι πανέτοιμες, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, τόσο στο τοπικό κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά από αυτές που ήδη έχουν ξεκινήσει, σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" της Ευγέρου, με τους ποδοσφαιριστές να πατούν γήπεδο, ύστερα από 6 περίπου μήνες.

Ανεπίσημα, χθες και με σημείο συνάντησης τα αποδυτήρια στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, είχαμε το πρώτο φετινό ραντεβού των "οράνιε". 

Εκεί, τους περίμεναν τα μέλη του Δ.Σ. και ο νέος προπονητής της ομάδας Γ. Ευτηριάδης, ο οποίος και παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές, από τον πρόεδρο της ομάδας των Φαρακλάτων Αγγ. Κωνσταντάκη, ο οποίος μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό και ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, έδωσε το λόγο στον coach.

Ο Ευτηριάδης, που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Α.Ο.Κ.Ι., στην τότε Δ' Εθνική αλλά και στη συνέχεια με εκείνη της Α.Ε.Κ., είναι μία πολύ καλή επιλογή, αφού πρόκειται για έναν προπονητή με τεράστιες γνώσεις, δουλεύει σοβαρά, του αρέσει η πειθαρχία και έχει την εμπειρία να τα καταφέρει.

Στην ομιλία του και αφού ευχήθηκε με τη σειρά του μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, έδωσε το πλάνο των προπονήσεων, ζήτησε πειθαρχία και συνεχή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να προετοιμαστεί μία ομάδα που να μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να πετύχει τους στόχους της.

Σήμερα Τρίτη 3/9, πήρε σειρά το γήπεδο, μιας και πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση της νέας σεζόν, η οποία ήταν αρκετά χαλαρή, κυρίως με μπάλα και λίγο τρέξιμο.

Η συνέχεια όμως αναμένεται δύσκολη, αφού θα ανέβει η ένταση και ο ιδρώτας θα τρέξει ποτάμι από τους ποδοσφαιριστές!

Ευχόμαστε στους "οράνιε" των Φαρακλάτων μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία επιτυχίες και προπάντων χωρίς τραυματισμούς!

Παρακάτω φώτο από τη σημερινή "πρώτη" της Ευγέρου






































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου