Τρίτη, Σεπτεμβρίου 3

Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Παλληξουριακός

Ο Α.Ο Παλληξουριακός 1950 ανακοινώνει ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του συλλόγου μας, όπως αυτό είχε εκλεγεί, μετά και τις αρχαιρεσίες στην τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη την 28η Ιουλίου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου.

Το ενωτικό μήνυμα όλων των μελών για το μέλλον του συλλόγου μας, για ένα καλύτερο «αύριο» σε όλη την περιοχή μας με έμφαση στον αθλητισμό και στη νέα γενιά

Η υλοποίηση του προγραμματισμού της ομάδας μας είναι σε πλήρη εξέλιξη, βάσει του πλάνου που καταρτίστηκε από 1η ημέρα εκλογής των μελών του ΔΣ, εν όψει και της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, με στόχο την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία της ομάδας μας σε όλους τους τομείς – Αυτό επιτάσσει η ιστορία που έχει γράψει ο Α.Ο Παλληξουριακός 1950 με τις επιτυχίες διαχρονικά και τη παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ομάδας μας απαρτίζεται από νέα άτομα που είναι στο Δ.Σ τα τελευταία χρόνια υπηρετώντας το σύλλογο και τις ιδέες του.

Νέο μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου μας ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με καταγωγή από το Ληξούρι, ο Γκιόνης Θεόδωρος, που τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας και πλέον αναλαμβάνει χρέη Αντιπροέδρου.

Πρόεδρος: Κονταρίνης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος : Γκιόνης Θεόδωρος

Γενικός Γραμματέας: Δελλαπόρτα Ευαγγελία

Ταμίας: Μαρκάτος Σωκράτης

Μέλη:

Καμινάρης Δημήτρης, Μαρκάτος Σπύρος, Ιωαννάτος Σπύρος, Αντωνέλος Γεράσιμος, Παρίσης Αντώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου