Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ

     Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, μέσα σε ένα τσουχτερό κρύο και χιονόνερο στο τέλος, για την β΄ φάση του τοπικού κυπέλλου που έγινε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το πρωί, τα Διλινάτα έγιναν η δεύτερη ομάδα μετά την Α.Ε.Κ. από αυτή την σειρά που «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού (ημιτελικός) επικρατώντας ενός πολύ καλού αντιπάλου, αν και μια κατηγορία παρακάτω, της Προόδου Ιθάκης που πάλεψε το παιχνίδι με σκορ 1-0.







     Φάσεις και γκολ
     Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δυο εστίες και από την αρχή το παιχνίδι έδειχνε ότι η ομάδα που θα κατάφερνε να πετύχει κάποιο τέρμα θα ήταν και η νικήτρια όπως και τελικά έγινε.
     Στο 26΄μια γρήγορη κούρσα από αριστερά του Χρ. Τζωρτζάτου φέρνει την μπάλα με παράλληλη πάσα να χτυπήσει στο εξωτερικό μέρος της δοκού του Τσιντήλα και να καταλήξει άουτ.
     Μεγάλη διπλή απόκρουση του Τσιντήλα σε καρφωτή κεφαλιά του Χρ. Τζωρτζάτου από πάρα πολύ ευνοϊκή θέση.
    Στο 53΄ο Ζαΐμι θα γυρίσει υπέροχα στον Μηλιώνη στο ύψος της περιοχής αλλά ο Μηλιώνης από πολύ καλή θέση δεν θα βρει μπάλα.
     Η λύτρωση για τα Διλινάτα και η απογοήτευση των Ιθακησίων έρχεται στο 64΄ όταν ο Λαγκαδάς στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Τσιντήλα κάνει λάθος για να κερδίσει την μπάλα ο Γ. Αναλυτής και με πάρα πολύ όμορφο πλασέ να την στείλει στα δίχτυα και μαζί τα Διλινάτα στην επόμενη φάση του θεσμού.
     Ένα πολύ δυνατό γυριστό σουτ του Βαγγελάτου που πέρασε λίγο άουτ στο 80΄ ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γρηγ. Γαβρά που δείχνει να ανεβαίνει συνέχεια, όπως και των βοηθών του κ.κ. Σ. Κωστόπουλου και Χ. Αβάζαρου.
     Οι συνθέσεις:
Διλινάτα:(Τ. Φωής),  Καλαφάτης, Λάσκαρης, Μύρτο, Σεμπάστιαν, Σκριβάνος, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής, Ζαΐμι (67΄Τσάκος), Βαγγελάτος, Μηλιώνης.
Πρόοδος Ιθ:(Γ. Βώρρος), Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος, Βασιλάκης, Λαγκαδάς, Τσάμης, Κιοράϊ, Τόφαλος (61΄Πόρτολος), Ηλιόπουλος (75΄Δόριζας), Τσίρος, Βλασσόπουλος.         
    
Να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό η ομάδα των Διλινάτων θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Ιθάκης στο Βαθύ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου