Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Η ΑΧΑΪΑ
ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ EXTRA ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΜΕ ΗΤΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ









     Ισάριθμες ήττες  ήταν ο απολογισμός των μικτών μας σήμερα στα Φαρακλάτα με αντίπαλο την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της 10ης  και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
     Οι Παίδες ηττήθηκαν 4-0, ενώ οι Νέοι 4-2.

ΠΑΙΔΕΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΕΠΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
4 – 0 
2.
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ
2 – 2
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

     Για ένα ημίχρονο άντεξαν οι παίδες της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. έχοντας μάλιστα μια πάρα πολύ καλή παρουσία παίζοντας στα ίσα τους αντιπάλους τους χάνοντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο όμως έμειναν από δυνάμεις κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι τους και τελικά έφτασαν σε μια άνετη νίκη στο τέλος.
     Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικτή μας στον συγκεκριμένο αγώνα παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες.
     Τα γκολ
     Στο 50΄ ο Ασπρογιάννης σε τετ α τετ με τον Κομπορόζο δεν καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα μας όμως στην επαναφορά ο Μωραΐτης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ 0-1 υπέρ της Αιτωλοακαρνανίας.
   Στο 62΄ ο Ζαρκαδούλας με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια πετυχαίνει το 0-2.
     Η ίδια ακριβώς φάση όπως και στο 1-0 με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε αλλαγή ρόλων είχαμε στο 76΄ και συγκεκριμένα το τετ α τετ του Μωραΐτη και την επαναφορά για το γκολ και το 0-3 που πέτυχε αυτή την φορά ο Ασπρογιάννης.
     Τέλος με την λήξη του αγώνα (80΄) οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν με σουτ του Ασπρογιάννη το τελικό 4-0 και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Τουλάτο και στην συνέχεια στα δίχτυα.
     Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτησία του κ. Βουτσινά και των βοηθών του Π. Μολφέτα και Θ. Λυμπερόπουλου.
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης:  Κομπορόζος, Χρηστάτος, Χατζηφωτιάδης, Τουλάτος, Στρακάτος, Τσιγαρίδας, Κονδάκης (Αγγελάτος), Κουμαριώτης, Μενεγάτος, Μπελτσώνιας, Σπανός.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Λαχανάς (Ρηγάλος), Ράπτης, Αποστολόπουλος, Δερβίσης, Διαμαντόπουλος, Μακρυγιάννης (Τσακαλής), Ασπρογιάννης, Ζαρκαδούλας, Μωραΐτης, Κοντογιάννης, Κατσαμπάς (Κόνιδας).
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 10 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
20
31 – 03
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ                     
20
18 – 05
3.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
12
14 – 11
4.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
04
06 – 28
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
01
06 – 29
ΝΕΟΙ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΕΠΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
4 – 2
2.
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ
1 – 3
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

     Την ήττα γνώρισε και η Νέων πραγματοποιώντας όμως και αυτή πάρα πολύ καλή εμφάνιση αλλά δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από το καλό αποτέλεσμα.
     Έτσι έκλεισε ακόμη μια χρονιά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο για τις Μικτές μας αφού κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια και μάλλον έναν βαθμό πιο κάτω.
     Τα γκολ
     Ένα λάθος του Βολτέρα στο 5΄φέρνει την μικτή μας πίσω στο σκορ 0-1 με πλασέ του Αθανασίου.
     Στο 12΄οι φιλοξενούμενοι με τον Καμμένο να κάνει ότι θέλει την άμυνα μας με σουτ μέσα από την περιοχή βάζει μπροστά την ομάδα του στο σκορ 2-0.
     Η μικτή μας στο 35΄μειώνει σε 1-2 με πολύ ωραίο σουτ του Κ. Τσάκου.
   Η Απάντηση από την Αιτωλοακαρνανία ήταν άμεση αφού στο 41΄και πάλι με σουτ του Καμμένου έξω από την περιοχή ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ πριν 1΄ ο Κομπορόζος είχε πραγματοποιήσει φανταστική απόκρουση σε σουτ του ίδιου παίκτη.
     Η μικτή μας λίγο πριν το ημίχρονο μειώνει με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Φιοράτου σε 2-3 και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.
     Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70΄η Αιτωλοακαρνανία ανεβάζει και πάλι την διαφορά του σκορ στα δυο γκολ αφού ο Κοντογιάννης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνει το 2-4.
     Από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του αγώνα δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση και το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Π. Μολφέτα βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα.
     Πάρα πολύ καλή διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα και των βοηθών του Ν. Βουτσινά και Θ. Λυμπερόπουλου.   
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης: (Μιχ. Αθηναίος), Σουρβάνος, Βολτέρας, Μπελτσώνιας, Απέργης, Πετεινάτος, Κόρμαλης, Καραντινός-Νεόφυτος, Μιχελής, Τσάκος, Φιοράτος, Αραβαντινός.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Τσιάρας, Συρμιτζέλης, Γερετσιάν, Κόσσοβας, Αγγελής, Καμμένος, Τσίκας, Κωνσταντόπουλος, Αθανασίου, Κοντογιάννης, Γεωργίου.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 10 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
22
24 – 04
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
17 24 - 09 
3.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
07 11 - 13 
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
0705 - 16 
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
01
02 – 27

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 8ου ΟΜΙΛΟΥ
    Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου μας  
    οι παίδες της Αχαΐας και της Ηλείας μετά την σημερινή τους ισοπαλία (2-2) ισοβάθμησαν στην κορυφή του Ομίλου με 20 βαθμούς και θα δώσουν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα για τον τίτλο.
     Στους Νέους η μικτή Αχαΐας του Τ. Κυριακόπουλου και τυπικά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο περνώντας και από τον Πύργο με νίκη και σκορ 2-1.
ΠΑΙΔΕΣ
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – Ε.Π.Σ.  ΑΧΑΪΑΣ      2-2
     Δεν έλυσαν τελικά τους λογαριασμούς τους οι μικτές Ηλείας και Αχαΐας σήμερα στην Σπιάντζα αφού ο μεταξύ τους αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2) και θα χρειαστεί να παίξουν ακόμη ένα extra παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής του ομίλου.
     Τα τέρματα του αγώνα της Σπιάντζας πέτυχαν: για την Ε.Π.Σ. Αχαΐας οι Φραντζής 60΄ Κουνάβης 70', ενώ για την Ε.Π.Σ. Ηλείας οι Καλογερόπουλος18΄ και Λευκαδίτης στο71΄.
ΝΕΟΙ
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – Ε.Π.Σ.  ΑΧΑΪΑΣ       1-3
     Η ομάδα των Νέων κέρδισε σήμερα μέσα στην Ηλεία με σκορ 3-1 με χατ τρικ που πέτυχε ο Μπαλτιμάς στο 22' - 35' - 90'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου