Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΧΕ "ΚΕΦΙΑ" Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ
ΕΥΚΟΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Ε.Ε.Π. &. Κ.Ε. και του προέδρου της
    Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. σήμερα Τετάρτη βράδυ πραγματοποιήθηκε με την απουσία Ε.Ε.Π. &. Κ.Ε. και του πρόεδρου της κ. Ηλία Κουρκουμέλη και του ενός εκ των δυο μελών της κ. Παναγή Βαρδαραμάτου (παραβρέθηκε μόνο ο κ. Γεράσιμος Καραντινός), η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την Α΄ φάσης 1η σειράς  της Ένωσης μας.
   Την διαδικασία της κλήρωσης είχε αναλάβει ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ε. Μαζαράκης.
     Ανάλυση για τον τρόπο διενέργειας της κλήρωσης και ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους των Σωματείων είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ .
     Την κλήρωση παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων Σωματείων.
     Στην κληρωτίδα τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες της Α΄ και Β΄ κατηγορίας αφού από την φετινή περίοδο είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στο κύπελλο, δηλαδή οι εξής 17: 
     Από την Α΄ κατηγορία
  1. Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
  2. Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
  3. Α.Ο.Κ.Ι. 
  4. Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  5. Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
  6. Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
  7. Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
  8. Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
  9. Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
10. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
     Από την Β' κατηγορία
  1. Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
  2. Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
  3. Α.Σ. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ
  4. Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
  5. Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
  6. Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
  7. ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
     Η κληρωτίδα ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια αφού πρώτα ευνόησε τον Ηρακλή πρόνων που πέρασε στην 2η σειρά άνευ αγώνα:
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
A.O. AΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΡΥΣΟΥ
     Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος έχει αλλάξει και ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων αφού πλέον θα είναι διπλοί και θα διεξάγονται ανά ένας στην έδρα των αντιπάλων.
   Οι πρώτοι αγώνες αυτής της σειράς πιθανόν θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22-23/9/2012 και οι επαναληπτικοί το Σαββατοκύριακο 29-30 του ίδιου μήνα με την προϋπόθεση να έχουν εκδοθεί οι άδεις των γηπέδων.
     Δηλώσεις:
Ε. Μαζαράκης πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
"Μαζί με τις ευχές μου για την καινούργια χρονιά, στην οποία ελπίζω να γίνει ένα ποιοτικά καλύτερο ποδόσφαιρο αφού έχουμε όλες τις ομάδες εδώ. Μπορεί να γίνει ένα ποδόσφαιρο αξιώσεων και εδώ πρέπει να βοηθήσετε και εσείς οι παράγοντες. Έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με τα γήπεδα αφού δεν αδειοδοτούνται είτε γιατί ο υπάλληλος ή ο υπεύθυνος της Επιτροπής δεν ξέρει ή δεν θέλει να κάνει τη δουλειά του, όλα παίζουν μέσα, ή το κράτος δεν μπορεί να επιβάλλει το νόμο που εκείνο ψήφισε.
Σας ενημερώνω ότι γήπεδα χωρίς άδεια επιφέρουν τρίμηνη ποινή φυλάκισης σε όποιον παίξει ή ορίσει αγώνα. Βαρέθηκα να είμαι γραφικός. Απευθύνομαι όπου δει, βρίζω τους πάντες και με βρίζουν, τραβιέμαι ακόμα στα δικαστήρια από τα περσινά γεγονότα με το Δήμο Αργοστολίου. Κανείς δεν πιέζει κανέναν. Εάν δεν υπάρξουν αδειοδοτήσεις στα υπόλοιπα γήπεδα, τότε όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αργοστόλι. Αλλά και το Αργοστόλι έχει εγκεκριμένη ημερομηνία που λήγει η άδειά του. Αυτοί που ενδιαφέρονται ας φροντίσουν να εξασφαλίσουν άδεια για τους ποδοσφαιριστές τους και τα παιδιά τους. Καλή χρονιά και τα υπόλοιπα στην πορεία. Πάντως σε γήπεδο χωρίς άδεια δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αγώνας.       
Γ. Καραντινός μέλος Ε.Ε.Π. &. Κ.Ε.
"Εύχομαι ο φετινός θεσμός του κυπέλλου με τις αλλαγές που κάναμε να δώσει μια άλλη δυναμική και μέσα από αυτούς τους αγώνες όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να χαρούμε από το θέαμα και την ποιότητα που θα παρακολουθούμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία σε όλους ιδιαίτερα εύχομαι να μην υπάρχουν τραυματισμοί στους αγωνιστικούς χώρους και ο καλύτερος ας κερδίζει".

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΤΕΛΑΤΟΣ (Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ)
«Η κλήρωση όπως είδατε δεν ανέδειξε δυνατά ζευγάρια. Ήταν υπερβολικά φυσιολογική και θεωρώ ότι είναι καλύτερα έτσι. Το ευχάριστο είναι ότι θα γίνουν δύο παιχνίδια, το οποίο σημαίνει παράταση της ποδοσφαιρικής περιόδου και εκτός αυτού είναι και το ζητούμενο θα γίνουν δύο παιχνίδια και έτσι πραγματικά θα περάσει ο καλύτερος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, όπως προανέφερα το μεγάλο ζευγάρι δεν βγήκε και ίσως το παιχνίδι Ομαλών-Παγκεφαλληνιακού είναι το πιο δυνατό χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι τα άλλα θα είναι εύκολα. Καλή χρονιά, ήσυχη χρονιά και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα των γηπέδων γιατί διαφορετικά θα παίζουμε μέχρι τον Ιούνιο».
ΝΙΚΟΣ ΦΩΚΑΣ (Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ)
"Βασικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι, να παίξουμε καλούς αγώνες, να το ευχαριστηθούμε και να είμαστε πάντα καλά. Όμως μένει μία σκιά στο ότι δεν έχουν αδειοδοτηθεί ακόμη τα γήπεδά μας. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο και λυπάμαι. Δυστυχώς το κράτος δεν μπορεί να κάνει το αυτονόητο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε την μπάλα μας, οι πρόεδροι κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κατεβάσουμε την ομάδα μας και τελικά μένουν χωρίς άδειες τα γήπεδα". 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ (Α.Ε.Κ.)
"Κατ΄αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Ο θεσμός του Κυπέλου φέτος είναι πιο αναβαθμισμένος, πιο πολλοί αγώνες, πιο πολλές ομάδες. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων γι΄αυτό όλοι μας οι αγώνες θα αντιμετωπισθούν με την ανάλογη σοβαρότητα αφού ένας από τους στόχους μας είναι η κατάκτησή του. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους".

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου