Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.

ΝΕΟΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ....στο Ληξούρι η αφετηρία της ΕΣΚΑ-Η


Με τον αγώνα του Ν.Ε.Ο.Λ και της Ολυμπιάδας Πατρών, ανοίγει η αυλαία των πρωταθλημάτων στην κατηγορία των παίδων της ΕΣΚΑ-Η για την σεζόν 2012-2013. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων, που συμμετέχουν στον 5ο όμιλο της α φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 22/5 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο κλειστό της Παλικής, με μια σημαντική απουσία για την ομάδα του Μανώλη Δούλια. Ο Χαράλαμπος Βολτέρας, ένας από τους πιο ικανούς και ταλαντούχους, παίκτες της κατηγορίας, δεν προπονήθηκε σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς ένας τραυματισμός τον κράτησε μακρυά από την προετοιμασία της ομάδας και θα απουσιάσει από την πρεμιέρα της φετινής χρονιάς.
 Η ομάδα του Ληξουρίου καλείται για ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην ομάδα των Πατρών, για να μπει με το δεξί στη διαδικασία της πρόκρισης στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος, σε ενα δυνατό όμιλο που συμμετέχουν επίσης ο ΑΣ. Κεφαλλονιά, η ΕΑ. Παραλίας, ο Ηφαιστος Αιγίου και ο Προφήτης-ΠΑΟΚ.
Το κλειστό γήπεδο της Παλικής αναμένεται να γεμίσει απο μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά που αγωνίζεται η παιδική και η ανδρική ομάδα του ΝΕΟΛ, καθώς το Ληξούρι έχει αποδείξει οτι αγαπάει το μπάσκετ.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Παναγιώτης Καμήτσος-ένας μόνο διαιτητής ορίστηκε από την τοπική ένωση της ΕΣΚΑ-Η - σε αντίθεση με όλους τούς υπόλοιπους αγώνες που διεξάγονται το σαββατοκύριακο σε Πάτρα, Ηλεία κλπ όπου οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι 2.(σύμφωνα με τον κανονισμό οι διαιτητές πρέπει να είναι 2).Θυμίζουμε ότι φέτος η Ένωση έχει αυξήσει το κόστος. που καταβάλουν οι ομάδες για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα των ανδρικών ομάδων. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου