Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ Α.Ε.Κ.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ











   Νέο πολύ δυνατό φιλικό για την Α.Ε. Κεφαλονιάς. Αυτή την φορά η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα δώσει το 5ο της φιλικό, και μάλιστα συνεχόμενο εκτός έδρας, στη Ζάκυνθο με την ομάδα του ΠΑΟΦ Λαγκαδακίων το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μαχαιράδου.
   Η Αργοστολιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί από Πεσσάδα για Σχινάρι και από εκεί οδικώς για Μαχαιράδο, ενώ η επιστροφή αναμένεται την ίδια ημέρα αμέσως με την λήξη του αγώνα και από την ίδια διαδρομή.
   Εν τω μεταξύ η ομάδα της Α.Ε.Κ. συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων (είχε απεργία στο Δ.Α.Κ.) με τους υπεύθυνους πάντως της ομάδας να ψάχνουν γήπεδο ώστε οι συνθήκες προετοιμασίας να είναι κατάλληλες αφού στο γήπεδο του Αργοστολίου προπονούνται πάρα πολλές ομάδες με αποτέλεσμα και ο χρόνος να είναι περιορισμένος αλλά και να μη βγαίνει το πρόγραμμα του προπονητή.
   Ο Σπ. Παπαδάτος δε θα έχει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του αφού θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Κρούτη, Λούλουδας, Χασάη, ο ανέτοιμος Γαλανός και ο Περιβολάρης που έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Σε αυτούς που θα έχει στην διάθεση του ο νεαρός κόουτς θα δώσει την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια αλλά και  να δει τον βαθμό ετοιμότητας καθένα ξεχωριστά, ενώ θα δοκιμάσει και κάποια από τα συστήματα που δουλεύει πάνω από ένα μήνα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου