Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 3-0 ΤΟΝ "ΠΑΓΚΕ"











   Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων Εικοσιμίας-Παγκεφαλληνιακού που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η τοπική ομάδα πιο έμπειρη επικράτησε στις λεπτομέρειες της αντίστοιχης και πολύ νεανικής του "Παγκέ" με σκορ 3-0.
   Η Εικοσιμία είχε τον έλεγχο του αγώνα στο α΄ημίχρονο ήταν καλύτερη και προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Π. Κορσιάνου. Από την άλλη τα νεαρά παιδιά του "Πάγκε" προσπαθούσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά κάτι τους έλειπε. Αυτό φυσικά ήταν η εμπειρία απέναντι σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές που τους περισσεύει αυτή.

   Στο β΄τα πράγματα βελτιώθηκαν για τους φιλοξενουμένους που ανέβασαν στροφές και με τις αλλαγές των γηπεδούχων, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις να μειώσουν,  άσχετα αν στο τέλος δέχθηκαν και τρίτο γκολ.
     Φάσεις και γκολ
     Μόλις στο 8' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0, όταν ο Ντουκάϊ με ωραία ενέργεια και παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή θα βρει τον Π. Κορσιάνο ο οποίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πολλάκη.
    Μετά από δυο λεπτά συγκεκριμένα στο 10' οι γηπεδούχοι με σκόρερ και πάλι τον Π. Κορσιάνο ύστερα από μπαλιά του Αντωνάτου και ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πολλάκη για το 2-0.
     Δοκάρι στο 21' για την Εικοσιμία σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούσι.
     Νέο δοκάρι στο 33' για τους γηπεδούχους αυτή την φορά σε πλασέ του Αντωνάτου.
   Ωραία πάσα του Κουλάκη μέσα στην περιοχή στον Π. Κορσιάνο με τον τελευταίο να κατεβάζει υπέροχα την μπάλα και να σουτάρει αλλά ο Πολλάκης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
     Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου  (ο αγώνας είχε διάρκεια 80') ο Τούρλας θα βγάλει μόνο τον Μίσκα μέσα στην περιοχή έτοιμο για το γκολ αλλά την τελευταία στιγμή με ωραίο τάκλιν ο Κουμαριώτης θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
   Νέα ευκαιρία στο 55' για τους φιλοξενούμενους όταν στην σέντρα του Πλατανίτη ο Τσιγαρίδας από καλή θέση δεν ανησυχεί τον Καραίσκο.
    Ωραία απόκρουση του Μενεγάτου στο 70', στο δυνατό σουτ του Μανωλάτου θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.
  Το γκολ για τον "Παγκέ" δεν ερχόταν και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα πετύχουν και τρίτο γκολ, ακριβώς με τη λήξη του αγώνα (80') όταν σε ξαφνική αντεπίθεση ο Ντουκάϊ από πλάγια και έξω από την περιοχή θα βρει με παράλληλη πάσα μόνο απέναντι από τον Πολλάκη τον Μιχαλάτο που με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το τελικό 3-0.
   Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Βολτέρας, Μπερμπατιώτης, Κουμαριώτης, Κουλάκης, Μπούσι, Ντουκάϊ, Στεφανάτος, Κονόμι, Αντωνάτος, Κορσιάνος, (έπαιξαν και οι Μιχαλάτος, Κόρμαλης, Χρηστάτος, Τζιβράς και Μενεγάτος).
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης, Νικ. Κουλουμπής, Κίριος, Αντωνίου, Πετεινάτος, Μανωλάτος, Κατσιγιώργης, Ζαίμη, Τούρλας, Καραντινός-Νεόφυτος, Καππάτος, (έπαιξαν και οι Τσιγαρίδας, Πλατανίτης, Μίσκα, Γασπαρινάτος, Ίνγλις, Γερ. Κουλουμπής, και Δελακάς).
   Οι Δηλώσεις:
Ανδρέας Μαγδαληνός (πρόεδρος "Παγκε")


  
Νίκος Βουτσινάς (προπονητής Παγκ/κού)









                          
Θ. Τούρλας (ποδοσφαιριστής "Παγκε")

ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ SPORTSTHEA. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ VIDEO TOY ΑΓΩΝΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου