Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28

"ΛΕΥΚΗ" ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ FOTBALL LEAGUE

Δύο δοκάρια και "0-0"

Δύο δοκάρια και "0-0"
Λευκή ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Πιερικό και Παναχαϊκή στην Κατερινή,  παιχνίδι  το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League.
Πολλά τα παράπονα των Πατρινών από την διαιτησία και συγκεκριμένα από τους βοηθούς.
Πιο κοντά στο γκολ έφτασε η Παναχαϊκή στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Β΄εθνικής που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στην Κατερίνη όπου την υποδέχθηκε ο Πιερικός. Κι αυτό γιατί δύο φορές οι ποδοσφαιριστές της είδαν τη μπάλα να σταματά στα δοκάρια της εστίας του γκολκίπερ του Πιερικού.
Συγκεκριμένα στο 39΄ ο Ολίσε και στο 73΄ ο Σαλαμαστράκης.
Πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν πιο "δυνατοί" στο ξεκίνημα και μέχρι το 25λεπτο όπου ισορρόπησαν οι "Πατρινοί", έδειχναν να πατούν... καλύτερα στο γήπεδο. 
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν "μοιρασμένο", χωρίς πάντως να παραβιαστεί κάποια απ' τις δύο εστίες.
Ο Πιερικός του Νίκου Γκουλή παρατάχθηκε: Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Ντάνι (85' Σεχολάρι) Λόπες, Καθάριος (72' Μιχαηλίδης), Φαμπίνιο, Κόιτς (90+4' Κωτσιόπουλος).
Η Παναχαϊκή του Γιάννη Παπακώστα παρατάχθηκε: Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Ολίσε (70' Ουρτάδο), Σολάκης (83' Μαπούκου), Μπρέσκα, Ντίνας (77' Γκούρτσας).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βάτσιος από τη Δ. Αττική. 
Η ανακοίνωση των Πατρινών κατά των βοηθών
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει χάσει κάθε υπομονή με τα συνεχή και ογκωδέστατα σφάλματα των διαιτητών εις βάρος της.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στον κ. Βάτσιο για την ευρωπαϊκή επιπέδου διαιτησία του αλλά δεν μπορεί να συγχωρέσει τα σφάλματα των βοηθών διαιτητών οι οποίοι έκλεισαν τα μάτια σε ένα πέναλτι και μια αποβολή στην φάση με τον Σολάκη καταλογίζοντας ανύπαρκτο οσφάιντ, όπως και στο Α' ημίχρονο όταν ο βοηθός διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον στόπερ Ντόικιτς που είναι τελευταίος παίκτης και ανακόπτει την πάσα σε τελική θέση για γκολ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θέλει καμία εύνοια από τους διαιτητές και τους       βοηθούς τους, το μόνο που ζητάει είναι να την αφήσουν να κερδίσει μέσα στο γήπεδο αυτό που της αξίζει.
Σήμερα όλη η Ελλάδα είδε μια ομάδα να παίζει θαυμάσιο ποδόσφαιρο απέναντι σε μία δύσκολη και ιστορική ομάδα τον Πιερικό που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και αντί να κερδίσει με σκορ 3-0 και να πάρει τους 3 πόντους του νικητή έφυγε από το γήπεδο μόνο με τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Συγχαρητήρια στον κ. Παπακώστα, στον κ. Μίχο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για το ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασαν σε όλη την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου