Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


A.E. KΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ













   Αύριο Κυριακή, απόγευμα και ώρα 5:30 μ.μ. Α.Ε.Κ. και Διλινάτα θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
   Οι προπονητές των δυο ομάδων Σπ. Παπαδάτος και Τ. Φωής θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους λίγο πριν την αγωνιστική δράση αλλά και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τακτικές. Για το λόγο αυτό αναμένεται να χρησιμοποιήσουν όλους όσους ποδοσφαιριστές που θα έχουν στη διάθεση τους. Σίγουρα από την Α.Ε.Κ. θα απουσιάσει ο άτυχος της προετοιμασίας Άλκης Κρούτης ο οποίος έχει υποστεί ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα το οποίο φαίνεται ότι θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική του παρουσία για λίγο καιρό ακόμη (περίπου 15 μέρες), αλλά και οι Γ. Λούλουδας-Δ. Γαλανός δεν θα είναι στην αποστολή αφού είναι ακόμη ανέτοιμοι.
   Τα Διλινάτα δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες τους.
   Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ στο προηγούμενο είχε επικρατήσει η Α.Ε.Κ. εύκολα με το ευρύ σκορ 8-0!!!

ΦΩΚΑΤΑ - ΟΜΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΙΣ

 ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ











  Την ίδια ώρα στις Κεραμειές τα Φωκάτα φιλοξενούν τα Ομαλά σε έναν αγώνα με αρκετό ενδιαφέρον παρά το φιλικό του χαρακτήρα.
   Και οι δυο ομάδες είναι αρκετά ανανεωμένες φέτος και οι δυο προπονητές Μ. Αθηναίος και Δ. Λιονάτος μέσα από αυτό το παιχνίδι θέλουν να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους ενόψει της πιθανής έναρξης του κυπέλλου το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου