Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13

"ΔΙΑΜΑΝΤΙ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

To αναδημοσιεύουμε από το soccerplus χωρίς σχόλια

Παπαδάκος: "Διαμάντι ο Μαζαράκης"

Παπαδάκος: "Διαμάντι ο Μαζαράκης"

   Με αφορμή τον ορισμό του Βαγγέλη Μαζαράκη στη θέση του α΄αντιπροέδρου της ΚΕΔ, ο επί πολλά χρόνια αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ, Γιάννης Παπαδάκος επικοινώνησε με το SoccerPlus και θυμήθηκε μια ιστορία από το παρελθόν όταν ο Μαζαράκης ήταν διαιτητής και ο ίδιος παρατηρητής.

Τα όσα ανέφερε ο κ. Παπαδάκος:

"Ήταν διαιτητης που άφησε την δική του σφραγίδα και δεν έδωσε ποτέ δικαίωματα για δυσάρεστα σχόλια, ένας διαιτητής-διαμάντι. Θα μνημονεύσω μια και μόνο περίπτωση, μια περίπτωση που την συζητούσα κάθε φορά που ήμουν ομιλητής σε σεμινάρια διαιτησίας. 

Το 1990 ήμουν παρατηρητής του στον αγώνα Λεβαδειακός-Πανιώνιος. Ένα παιχνίδι με ρεκόρ εισιτηρίων, με βροχερό καιρό και άθλιο γήπεδο. Στο 82' και ενώ ο Λεβαδειακός νικάει με 1-0 τον βλέπω σε ένα κατοστάρι που πραγματοποίησε να γλυστράει από μια λακούβα, να πέφτει και να μένει ακίνητος. Μέσα σε δευτερόλεπτα τον επισκέφθηκαν δυο γιατροι με το φορείο. Διαπίστωσα πως ο ένας από τους δύο του έκανε δύο ενέσεις. Με μπαταρισμένο το γόνατό του σηκώθηκε. Τα οκτώ υπόλοιπα λεπτά τα κράτησε, σφύριξε την λήξη όταν έπρεπε.

Μετά το ματς, βρέθηκε στα αποδυτήρια και του είπα: "Λένε για τους Κεφαλονίτες ότι είναι λίγο μουρλοί. Εσύ είσαι άλλο πράγμα.Συνέχισες αυτό τον αγώνα;". Και η απάντησή του: "Κυρ Γιάννη μου, οι δυο γιατροί μου είπαν πως πρέπει να τον διακόψω επειγόντως. Θυμήθηκα όμως ότι ο μοναδικός αντικαταστάστης μου ήταν Βοιωτός. Τα οκτώ λεπτά έπρεπε να βγουν και βγήκαν". Αυτός είναι ο Βαγγέλης Μαζαράκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου