Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12

Φούτμπολ Λιγκ Ηρακλής, Βόλος, Καβάλα!


Μπήκαν στη Φούτμπολ Λιγκ Ηρακλής-Βόλος- Καβάλα!
Μπήκαν στη Φούτμπολ Λιγκ Ηρακλής, Βόλος, Καβάλα!
   Με ψήφους 14-4 πέρασε η ένταξη του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηρακλή και της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League, έπειτα από το αίτημα που έστειλε η ΕΠΟ. Ωστόσο για να ενεργοποιηθεί η απόφαση θα πρέπει να γίνουν δεκτά οικονομικά και άλλα ζητήματα (ν' ανέβουν του χρόνου τέσσερις ομάδες), τα οποία θα συζητηθούν σε συνάντηση που θα γίνει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και την Παρασκευή στο ΔΣ της Super League. 
   Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.
Εντονα αντιδρούν οι ΠΑΕ Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Λάρισα και Απόλλων Σμύρνης, που καταψήφισαν ενώ και η Καλλιθέα δηλώνει την αντίθεσή της.
   Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Football League έχει ως εξής: 
   "Σε εκτέλεση της από 12/09/2012 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ ενέταξε τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβασθούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ.
   Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/09/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου