Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30

"ΑΝΩΜΑΛΗ" ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΛΩΝ

Η "ΑΕΡΑΜΥΝΑ" ΤΩΝ ΟΜΑΛΩΝ ΕΔΩΣΕ ΣΚΟΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΕ
Τα στημένα η "Αχίλλειος φτέρνα" των γηπεδούχων


   Σε ένα μέτριο παιχνίδι που τα λάθη κυριαρχούσαν εκατέρωθεν και ιδιαίτερα από τους τυπικά γηπεδούχους, τα Ομαλά προσγειώθηκαν εντελώς ανώμαλα και υπέστησαν βαριά ήττα από τον Παγκεφαλληνιακό με το βαρύ σκορ 5-2.
   Η ομάδα των Ομαλών είχε σε κακή ημέρα την άμυνα της και ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Αρτ. Ιβάν που έκανε πολλά λάθη τα οποία δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα οι αντίπαλοι  ποδοσφαιριστές και πλέον έχουν το πρώτο λόγο για την πρόκριση, αφού στον επαναληπτικό αγώνα δύσκολα τα Ομαλά θα μπορέσουν να ανατρέψουν μια τέτοια διαφορά.
  Η ευχάριστη εικόνα του παιχνιδιού, η παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών και στις δυο ομάδες που χρειάζονται όμως υπομονή για να μπουν στο κλίμα αυτών των αγώνων, αφού είναι φανερή η απειρία τους. 



       Φάσεις και γκολ
     Στο 7' ύστερα από λάθος της άμυνας των Ομαλών ο Ζαίμι θα κλέψει την μπάλα θα προχωρήσει αλλά το πλασέ του θα αποκρουστεί από τους αμυντικούς του Πάγκε πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.
       Κόρνερ το οποίο εκτελεί από δεξιά ο Κίριος φέρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Κατσιγιώργη και αυτός με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για τον Πάγκε και το 1-0.
      Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στο 14' για πέναλτι σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Κίριου και Παγουλάτου.
    Στο 16' σέντρα από δεξιά του Ν. Κουλουμπή με τον Τούρλα να πιάνει κεφαλιά και την μπάλα να περνάει παράλληλα άουτ από την εστία.
     Μία ξαφνική αντεπίθεση των Ομαλών στο 18' με τον Γ. Μπελτσόνια να κόβει παράλληλα την μπάλα στον Γκαζάρ Κ. και αυτός με ψύχραιμο πλασέ την στέλνει στην κενή εστία πετυχαίνοντας το 1-1 για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
     Νέα σέντρα από δεξιά του Ν. Κουλουμπή στο 29' και ολιγωρία της άμυνας των Ομαλών, ο Τούρλας θα σηκωθεί ψηλά και με κεφαλιά θα πετύχει το 1-2.
      Μία άστοχη έξοδος του Αρτούρ σε κόρνερ του Κίριο στο 34' σε κόρνερ του Κίριου από δεξιά θα σώσει σχεδόν πάνω στην γραμμή ο Τσακαρισιάνος στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Το κόρνερ αυτό ήταν η αφετηρία να σημειωθεί το 1-3 αφού ο Τούρλας που το εκτέλεσε έστειλε απευθείας την μπάλα στα δίχτυα αφού ξεγελώντας για δεύτερη φορά τον Αρτούρ.
     Ένα φάουλ του Τσακαρισιάνου από δεξιά θα φέρει την μπάλα στην μικρή περιοχή του Πολλάκη και τον τερματοφύλακα του Πάγκε να αποκρούει σε κόρνερ προ του Παγουλάτου που ήταν έτοιμος να πιάσει την κεφαλιά.
      Στο 40' ακυρώνεται σωστά γκολ του Πάγκε που θα πετύχει ο Βουκελάτος αφού βρισκόταν σε θέση οφσάιντ την ώρα που εκτελούσε μακρινό σουτ ο Ζαίμι.
      Τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο μία παράλληλη σέντρα του Μετάι την οποία δεν προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Τζιβράς.
      Στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53' νέα στημένη φάση, νέα λάθος επιλογή του Αρτούρ στο κόρνερ του Κίριου από δεξιά θα εκμεταλλευτεί ο Ν. Κουλουμπής που θα σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4.
      Οι λάθος επιλογές συνεχίστηκαν και στο 60' μετά από φάουλ του Κιρίου ο Βουκελάτος με κεφαλιά θα πετύχει το 1-5
      Μια καλή ευκαιρία για τα Ομαλά στο 62' όταν το σουτ του Τζιβρά λίγο έξω από την μικρή περιοχή θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Πολλάκης.
     Νέο σουτ του Κ. Τζωρτζάτου στο 71' θα αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Γερ. Κουλουμπής με τον Μπελτσόνια όμως στην επαναφορά ς να  στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-5
     Καλή η διαιτησία του κ. Νίκου Βουτσινά και των βοηθών του Α. Σπανόπουλου και Ν. Λυμπερόπουλου.
  Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος) Ιβάν Α., Τζάκης, Μεταξάς (63' Τζωρτάτος Κ.), Παγουλάτος, Μηλιαρέσης, Τσακαρισιάνος Π., Μετάι (79' Γκαζάρ Διον.), Μπελτσόνιας Γερ., Τζιβράς (67' Κατσιβέλης), Γεωργόπουλος, Γκαζάρ Κ.
Παγκεφαλληνιακός:(Ν Βουτσινάς) Πολλάκης, Κουλουμπής Ν.(79' Καραντινός-Νεόφυτος), Κίριος, Παπαθεοδωρόπουλος, Μερολάι, Γιαννάτος (60' Κουλουμπής Γερ.), Τούρλας, Κατσιγιώργης, Βουκελάτος, Ζαίμι, Δελακάς (79' Γασπαρινάτος). 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου