Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22

ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΑΥΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

   Σήμερα και αύριο, 23-24/9/2012 ανοίγει η αυλαία του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η. με τις ομάδες της Κεφαλονιάς τον Α.Σ.Κ. και Ν.Ε.Ο.Λ. να φιλοξενούν την Ολυμπιάδα Πατρών.
   Πρώτα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ν.Ε.Ο.Λ. το σήμερα το απόγευμα και ώρα 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Παλλικής, ενώ αύριο Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 12:30 την σκυτάλη παίρνει ο Α.Σ.Κ. στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου ο "Αντώνης Τρίτσης".
  O Λεωνίδας Παπαδάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αντίθετα με τον Μ. Δούλια που δε θα έχει στην διάθεση του λόγω τραυματισμού τον καλύτερο του παίκτη Χ. Βολτέρα. Όμως όπως και να έχει οι δυο προπονητές έχουν σαν βασικό στόχο το κτίσιμο σοβαρών ομάδων για τα επόμενα χρόνια και θα επιδιώξουν με τους αθλητές του να πάρουν την νίκη από έναν ισχυρό αντίπαλο για να ξεκινήσουν την φετινή τους προσπάθεια με το "δεξί" και να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Παναγιώτης Καμήτσος-ένας μόνο διαιτητής ορίστηκε από την τοπική ένωση της ΕΣΚΑ-Η - σε αντίθεση με όλους τούς υπόλοιπους αγώνες που διεξάγονται το σαββατοκύριακο σε Πάτρα, Ηλεία κλπ όπου οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι 2.(σύμφωνα με τον κανονισμό οι διαιτητές πρέπει να είναι 2).
   Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους δυο εκπροσώπους μας στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου