Τρίτη, Σεπτεμβρίου 4

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ "ΛΙΓΚΑ"









ΔΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ" ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
 Επικρατώντας του αντιπάλου του, Ανδρέα Πάτση, ο Σπύρος Καλογιάννης επανεξελέγη στην προεδρία της Ένωσης Football League-Football League 2
  Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 20 ψήφοι υπέρ του Σπύρου Καλογιάννη και μόλις 1 υπέρ του πρόεδρου της Νίκης Βόλου. 
 Συγκεκριμένα ψήφησαν 18 ομάδες της Fooball League τέσσερις της Fooball League 2, ενώ απόντες ήταν Βύζας και ΑΕΛ.
  Όσον αφορά την θέση του Α και Β’ Αντιπροέδρου της Ενωσεις. Α’ Αντιπρόεδρος εξελέγει με 11 ψήφους ο Σταύρος Σφακιανάκης της ΑΕΛΚ, ενώ Β’ με 10 ψήφους ο Πέτρος Θεοδωρίδης του Πανσερραικού.Με 26 ομάδες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Fooball League 2 καθώς Αγροτικός Αστέρας (Βόρειος Ομιλος) και Διαγόρας (Νότιος Ομιλος) δεν δήλωσαν συμμετοχή.

  Στην επίσημη ανακοινωση της Football League αναφέρονται τα εξής: 
Πρόεδρος της FΟΟTBALL LEAGUE – FΟΟTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επανεξελέγη ο κ. Σπύρος Καλογιάννης. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ. Στ. Σφακιανάκης και Π. Θεοδωρίδης

  Στη Γενική Συνέλευση του 1ου Ομίλου της FΟΟTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, για την ανάδειξη δυο μελών στο Δ.Σ. και δυο στη Γ. Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εξελέγησαν οι κ.κ. Ευάγγελος Ασλανίδης (ΠΑΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) και Εμμανουήλ Αναστασάκης(ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ – ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ). 
  Στην αντίστοιχη Γενική Συνέλευση του 2ου Ομίλου της εκλέχθηκαν οι κ.κ. Γ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ(ΠΑΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑTAMΩΝΑ) και Στ. ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ( ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ).
  Η κλήρωση του πρωταθλήματος του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FΟΟTBALL LEAGUE θα γίνει την Τρίτη 11/9/2012 και ώρα 16:00
Την Τετάρτη το ραντεβού για τους τρεις
  Οι Football League, Super League και ΕΠΟ θα συζητήσουν την Τετάρτη (05/09) το μέλλον των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή.
  Στο ΔΣ της Δευτέρας (03/09) στην ΕΠΟ ήταν γνωστό ότι κανένα ραντεβού δεν προγραμματίστηκε, προκειμένου το «ποδόσφαιρο»« να συζητήσει για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης. Τελικά, οι τρεις πλευρές κατάφεραν να οριστικοποιήσουν τη μεταξύ τους συνάντηση για την Τετάρτη (05/09, 13:30) στα γραφεία της ΕΠΟ.
  Τη Football League θα εκπροσωπήσει η επιτροπή που έχει συσταθεί και την αποτελούν οι Καλογιάννης, Σαλευρής, Πάτσης, Παπαδόπουλος, Σφακιανάκης, ενώ παρών θα είναι ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης και εκπρόσωπος της ΕΠΟ.
  Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης δεν θα βρίσκεται στη συνάντηση, αλλά θα ακολουθήσει προσεχώς επαφή μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου