Κυριακή, Απριλίου 28

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Η Πρωτομαγιά βγάζει πρωταθλητή - Έμειναν στο 1-1 ΠΑΟΒ και Αστέρας


paob_asteras_mpar1

Σε τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο τη Μ. Τετάρτη, θα λύσουν τις διαφορές τους ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρας, καθώς το ματς στο «Γρ. Καλάκος» δεν ανέδειξε νικητή, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, σ’ ένα πραγματικά συγκλονιστικό ματς.
Στο τρίτο αυτό παιχνίδι ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας θέλει νίκη και μόνο νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΒ βολεύεται και με την ισοπαλία.
Η εικόνα του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο «κεφάτοι» στον αγωνιστικό χώρο και είναι χαρακτηριστικό ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ ημιχρόνου πατούσαν πιο γερά. Στην επανάληψη το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, με την Βάρδα να μπαίνει «φουριόζα» και να ανοίγει το σκορ στο 55’ με «γκολάρα» του Καπατσούλια. Μάλιστα, από το 62’ όλα έδειχναν ότι η πλάστιγγα έγερνε υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Σιούλας απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στο Γούρμο.
Ωστόσο, οι «βυσσινί» είχαν άλλη άποψη, αφού ο Αλέξης Γαβριλόπουλος απέδειξε ότι είναι πραγματικός ηγέτης και με καρφωτή κεφαλιά στο 77’ έφερε το ματς στα ίσια (1-1), δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε τρίτο ματς.
Φάσεις και Γκολ
18'  Ο Γαβριλόπουλος έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά «έκοψε» προς την μικρή περιοχή, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι πριν η μπάλα καταλήξει στα πόδια του Τσουκαλά.
23' Από την σέντρα του Βραχνή η κεφαλιά του Γούρμου κατέληξε στο σώμα του Σιούλα πριν περάσει την γραμμή.
32' Συνδυασμός Τσουκαλά- Γαβριλόπουλου, ο τελευταίος πασάρει στον Αλαϊμπέου που από πλεονεκτική θέση σούταρε λίγο άουτ
36' Σουτ του Γαβριλόπουλου πάνω στην κίνηση, έδιωξε δύσκολα ο Τσουκαλάς
42’ Ατομική προσπάθεια Γούρμου, που μέσα από την μεγάλη περιοχή πλάσαρε σύριζα άουτ
47'  Ο Γούρμος μπήκε από αριστερά, έδωσε στο Νικολετάκη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κουτσαβίτης. Η μπάλα έφτασε στον Καπατσούλια ο οποίος φάτσα με το τέρμα δεν κατάφερε να ευστοχήσει με τον πορτιέρο της Αμαλιάδας να κάνει τρομερή διπλή επέμβαση.
55' ΓΚΟΛ: Απίστευτο γκολ από τον Καπατσούλια που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε μπάλα στο «Γ» του ανήμπορου, να αντιδράσει, Κουτσαβίτη (1-0).
 77' ΓΚΟΛ: Ο Γαβριλόπουλος  με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσουκαλά ισοφάρισε σε 1-1.
93΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να αποδράσει με το «διπλό», όταν από εκτέλεση φάουλ του Τσουκαλά, έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσάκωνας.
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΒ: Τσάκωνας, Πολίτης (78΄Παντέλης), Δ. Τσουκαλάς, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Μπισμπάρδης (81΄ Δημητρόπουλος), Βαρβαρέσος (55' Σαρανταυγάς), Γούρμος,
Νικολετάκης, Καπατσούλιας
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουτσαβίτης, Μητροπανόπουλος ( 51' λ.τρ. Σταυρούλιας), Τσουκαλάς Π., Βυθούλκας ( 73' Αντωνόπουλος Σ.), Αμπντουραμάνι, Καμαρινός, Σιούλας, Παπαθεοδώρου, Αλιμπέου, Γαβριλόπουλος, Σάκκος.

http://olympiasports.gr
Μ. Καραντώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου