Πέμπτη, Απριλίου 25

ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΑ



Οι μικροί αθλητές του  Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, με την συμμέτοχη τους  στο 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα juniors  κάτω των  10 ετων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα  την Κυριακή 21 Απρίλιου  2013 για αγόρια –κορίτσια, απόδειξαν τις άριστες αγωνιστικές τους ικανότητες και αποτελούν τη βάση για νέες και μεγαλύτερες διακρίσεις του ομίλου μας.
Το πρωτάθλημα  ήταν υπό την αιγίδα της ΣΤ’  Ένωσης (Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων) και συμμετείχαν  Όμιλοι της Περιφέρειας.
Ο Κ.Ο.Α. συμμετείχε στο  τουρνουά με τέσσερα   αγόρια:   Ζαπαντης Κωνσταντίνος,  Καμπανος Λευτέρης, Σπυριδακης Θοδωρής, Φουρνιε  Νωντας που πήραν με διαφορά το σύνολο των νικών μεταξύ των αθλητών της περιφέρειας και ένα κορίτσι την  Βαγγελάτου  Ευαγγέλια που κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία της μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις.

Το  Δ.Σ  του  Κ.Ο.Α  δίνει συγχαρητήρια στους  αθλητές  του  για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τους, και τους εύχεται πάντα επιτυχίες. Καθώς επίσης συγχαρητήρια στους προπονητές μας  για την  άψογη προετοιμασία των αθλητών μας.
Και εμείς με την σειρά μας συγχαίρουμε τους αθλητές και προπονητές του δραστήριου Κ.Ο.Α. καθώς και το Δ.Σ. που με την αγάπη τους για το άθλημα προσφέρουν τα μέγιστα στον τοπικό αθλητισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου