Πέμπτη, Απριλίου 18

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Ν.Ο.Α. ΣΤΟ FINAL4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

kypello_polo
Δηλώσεις έκαναν στο sportsthea αμέσως μετά την κλήρωση του final4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης οι άνθρωποι του Ν.Ο.Α. και παίκτες της ομάδας.
Ας δούμε τι μας είπαν ο Μάκης Κοσμάτος μέλος της Επιτροπής υδατοσφαίρισης, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κατσιγιάννης, και οι Χάρης Χαραλαμπόπουλος, Ευάγγελος Δουδέσης:
Μάκης Κοσμάτος
"Εμείς συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε αυτή τη γιορτή. Έχουμε κάνει ήδη μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό και στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Εννοείται πως το φαβορί είναι η Βουλιαγμένη, αλλά Θα γίνει σίγουρα ένα πολύ δυνατό ματς.... πάντα σε ένα μονό παιχνίδι, και πόσο μάλλον σε έναν ημιτελικό, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Βέβαια, έχουμε παίξει ήδη δύο ματς εναντίον του ΝΟΒ στο πρωτάθλημα κι έχουμε χάσει εύκολα, οπότε πρέπει να κοιτάμε ρεαλιστικά. 
Είναι μεγάλο κίνητρο το να συμμετέχεις σε έναν τελικό Κυπέλλου..
Πιστεύω πως θα υπάρχει πολύς κόσμος στη Λαμία".
Ευάγγελος Δουδέσης
"Από τη στιγμή που δεν πέσαμε με τον Νηρέα, θα πάμε δίχως άγχος στη Λαμία. Όχι για τουρισμό αλλά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Είναι μια ευκαιρία που μας παρουσιάζεται και οι ευκαιρίες που έχεις στη ζωή είναι λίγες. Εμείς θα είμαστε εκεί".

Γιώργος Κατσιγιάννης

"Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πως θα παίζαμε στα ημιτελικά με μια εκ των δύο από τις μεγάλες ομάδες δηλαδή τον Ολυμπιακό ή τον Ν.Ο.Β.. Τελικά αντίπαλος μας στον ημιτελικό του final4 θα είναι η Βουλιαγμένη.
Και μόνο που θα βρισκόμαστε στην Λαμία και στο final4  του κυπέλλου υδατοσφαίρισης αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ν.Ο.Α. αφού στην ουσία η ομάδα μας αγωνίζεται μόνο δυο χρονιές στην Α1.
Θα πάμε στην Λαμία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο, πολύ περισσότερο να κερδίσουμε εμπειρίες αλλά και να ευχαριστηθούμε από το παιχνίδι".
Χάρης Χαραλαμπόπουλος


"Η κλήρωση σίγουρα δεν μας έκανε το χατήρι καθώς παίζουμε με την κυπελλούχο και πρωταθλήτρια ομάδα...
Από κει και πέρα εμείς όπως πάντα θα το παλέψουμε για μια αξιοπρεπή πρώτα και όσο το δυνατόν πιο καλή εμφάνιση.
Οι πιθανότητες δεν είναι με εμάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα παλέψουμε".

Κωνσταντίνος Μπουρνάζος

"Αδιαμφισβήτητα το φαβορί είναι η Βουλιαγμενη που είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο φαιναλ φορ καθώς είναι η πρώτη φορά που το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ συμμετέχει.
Πάμε για να χαρούμε αυτή τη γιορτή και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο.
Η κλήρωση όπως είπα και πριν είναι δύσκολη αλλά τα παιχνίδια νοκ άουτ είναι μια διαφορετική διαδικασία που το αουτσάιντερ μπορεί να κάνει την έκπληξη. Είναι τιμή μας που εκπροσωπούμε το νησί της Κεφαλονιάς σε μια τέτοια γιορτή"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου