Πέμπτη, Απριλίου 25

PLAYOFFS A1: ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.... ΑΣ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ Ο Ν.Ο.Α.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ




19    5
Εύκολη η  επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Ν.Ο. Αργοστολίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο κολυμβητήριο του Πειραιά και επικράτησαν με 19-5 του Ν.Ο. Αργοστολίου κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.
Μια ήττα αναμενόμενη και φυσιολογική αφού ο Ν.Ο.Α. αγωνίστηκε με την υποψήφια πρωταθλήτρια ομάδα του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της και σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.
Από την αρχή ο στόχος ήταν η συλλογή εμπειριών και η χαρά της συμμετοχής στην μεγάλη γιορτή.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, που χρειάζονται άλλη μια νίκη για να πετύχουν το σκοπό τους, δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους αντιπάλους τους και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασαν σε μία άνετη κι ευρεία νίκη.
Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (26/4) στην έδρα του Ν.Ο. Αργοστολίου.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 4-1, 6-3, 4-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 5, Δερβίσης 3, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Φλώρος Χρ.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Ντότσικας, Μάναλης.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Δαμιανάκης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΧΙΟΣ

 Άνετα το πρώτο βήμα ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης, 10-2 τον Ν.Ο. Χίου

Πιο εύκολα κι απ' όσο οι ίδιοι υπολόγιζαν, πήραν τη νίκη οι παίκτες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Λοράντου επιβλήθηκε με 10-2 του Ν.Ο. Χίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς, καθώς χρειάζεται μία ακόμα νίκη.
Επόμενη συνάντηση των δύο την Παρασκευή 26/4 (16.30) στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας.
Από την αποστολή του Ν.Ο.Β. έλειπε ο τραυματίας Αλέξανδρος Γούνας που υποβάλλεται σε θεραπεία για να προλάβει τους τελικούς του πρωταθλήματος και το φάιναλ φορ του κυπέλλου, ενώ συμπεριελήφθηκε ο Καρούντζος, αλλά δεν αγωνίστηκε καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα εντελώς τον δικό του τραυματισμό.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-0, 2-0, 1-1.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ. 2, Καρούντζος, Βλαχόπουλος 1, Μαυρωτάς, Τίγκας 5, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Μιμίδης, Κατσουλάκης 1, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος, Γαβαλάς, Χατζηκυριακάκης.
Διαιτητές: Μπιράκης-Κατσαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου