Κυριακή, Απριλίου 21

Ο Ν.Ο.Α. ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΔΟΥΔΕΣΗ

Στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα στο κολυμβητήριο Αργοστολίου μεταξύ Ν.Ο. Αργοστολίου-Παναθηναϊκού η διοίκηση του Ομίλου βράβευσε "για την μεγάλη του προσφορά" στο Σύλλογο, έναν από τους καλύτερους πολίστες της ομάδας, έναν εξαίρετο αθλητή που σε κάθε αγώνα με το πάθος και την αγάπη του για αυτήν συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες στις επιτυχίες.

Είναι ο πρώτος σκόρερ της και 5ος στην γενική κατάταξη της Α1.
Και δεν είναι άλλος από τον Ευάγγελο Δουδέση τον άνθρωπο που έδωσε δύναμη και ουσία στην "μηχανή" του Ν.Ο.Α. και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των φετινών επιτυχιών της ομάδας.
Την τιμητική πλακέτα, που στο δικό του πρόσωπο τιμάει όλους τους συμπαίκτες του αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πετύχει όλα αυτά που πέτυχε, παρέδωσε στον Βαγγέλη ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. κ. Λούκας Νιφοράτος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον κόσμο να αποθεώνει και να καταχειροκροτεί το τεράστιο παίκτη ο οποίος ως γνωστόν την επόμενη περίοδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία.
Εμείς να συγχαρούμε τον αθλητή μας, να το ευχαριστήσουμε για ότι έχει κάνει για το νησί μας και να του ευχηθούμε πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου