Τρίτη, Ιανουαρίου 20

Μεγάλο πλήγμα για την Α.Ε.Κ. η αποχώρηση του....


Έπεσε σαν «κεραυνός» στο τοπικό ποδόσφαιρο η είδηση με την οποία ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Αποστόλης Καραίσκος, αποφάσισε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους να αποχωρήσει από την ομάδα του Αργοστολίου και ίσως στο μέλλον (όχι την φετινή σεζόν) σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μας, κρεμάσει τα γάντια του και στο εξής τον δούμε σε κάποιο άλλο πόστο στο τοπικό ποδόσφαιρο. Κάποιες άλλες πάλι, αναφέρουν ότι μέχρι τέλους της φετινής περιόδου ίσως συνεχίσει σε τοπική ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Το "διαζύγιο" του ταλαντούχου τερματοφύλακα με την ομάδα του Αργοστολίου ήταν φιλικό χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με αυτή.
Το sportsthea επικοινώνησε με τον πρώην πλέον, τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. ο οποίος μας επιβεβαίωσε την το γεγονός και παράλληλα μας δήλωσε:
«Η απόφαση μου να σταματήσω από την ομάδα ήταν καθαρά για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ισχυρό άνδρα της Α.Ε.Κ., Δημήτρη Κουμαριώτη για για την πολύ καλή μας συνεργασία και να ευχηθώ στην ομάδα καλή συνέχεια».
Σε ερώτηση μας αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε φέτος να συνεχίζει με τα χρώματα άλλης ομάδας, μας είπε:
«Για μέχρι το τέλος της σεζόν τίποτα δεν αποκλείω…… θα δούμε αφού πρώτα ηρεμήσω»
Όσο για τις φήμες που αναφέρουν ότι ίσως συνεχίσεις στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου από άλλο πόστο, τι έχεις να πεις;
«Αυτό όντως ισχύει. Τον Φλεβάρη θα παρακολουθήσω την σχολή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και από του χρόνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα με δείτε στα γήπεδα με αυτή την ιδιότητα».
Εμείς να ευχηθούμε στον Αποστόλη ότι καλύτερο με ότι στη συνέχεια ασχοληθεί.
Ρεπορτάζ:Νίκος Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου