Κυριακή, Ιανουαρίου 25

Μεγάλο παιχνίδι αύριο στις Κεραμειές... Εικοσιμία - Α.Ο.Κ.Ι. στον επαναληπτικό του 0-1!


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                              
"Μάχη" για το ένα εισιτήριο που δίνει πρόκριση στα ημιτελικά
Συνέχεια στο τοπικό κύπελλο με το επαναληπτικό παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών ανάμεσα σε Εικοσιμία και Α.Ο.Κ.Ι. στις Κεραμειές αύριο το μεσημέρι και ώρα 3 μ.μ..
Οι φιλοξενούμενοι με αβαντάζ το 1-0 του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θέλουν τουλάχιστον να μην χάσουν πάνω από το 1-0, αφού με ισοπαλία η ήττα με διαφορά ενός γκολ (εκτός από το 1-0 για την αντίπαλο τους που οδηγεί σε παράταση και αν δεν αλλάξει ούτε εκεί οι ομάδες οδηγούνται στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι) θα είναι αυτοί που θα πάρουν το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά και αντίπαλο τα Διλινάτα.
Οι γηπεδούχοι παρά το εις βάρος τους 0-1 θέλουν να εκμεταλλευτούν τον σημαντικό παράγοντα της έδρας τους ώστε να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν με την πρόκριση να παραμένει ανοικτή και για τις δυο ομάδες.
Ο Δημ. Ζησιμάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό του Σπ. Αποστολάτο, αφού στον πρώτο αγώνα δέχθηκε κόκκινη κάρτα και είναι τιμωρημένος. Μια σημαντική απουσία στον χώρο του κέντρου και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Κατά τα άλλα γίνεται αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους της ομάδας, για να εκδοθεί το δελτίο του Αρντίτ Μπούσι που επέστρεψε στην ομάδα μετά από σχεδόν δυο χρόνια.
Ο Σπ. Παπαδάτος από την άλλη δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Έτσι αναμένεται και οι δύο αξιόλογοι προπονητές να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την πρόκριση.
Φαβορί:Θεωρούμε παρά το ελαφρύ προβάδισμα που δίνει το 1-0 στους φιλοξενούμενους ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να συμβούν όλα!
1ος αγώνας: Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπως προαναφέραμε, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 και το γκολ του Μάκη Κόμητα.
Πως έφτασαν μέχρι εδώ οι ομάδες:

Γηπεδούχοι:
Στην 1η φάση απέκλεισαν την Α.Ε.Κ. με δυο νίκες 1-0 εντός και 4-0 εκτός.
Στην 2η απέκλεισαν τον Πυλαριακό με μια νίκη εκτός 3-0 και μια ισοπαλία εντός 3-3.
Φιλοξενούμενοι:
Στην 1η φάση απέκλεισαν με δυο νίκες 6-1 εντός και 2-1 εκτός τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Στην 2η απέκλεισαν την Σάμη με μια νίκη εντός 3-2 και μια ισοπαλία εκτός 1-1.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με  βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.

****Να θυμίσουμε εδώ ότι στα ημιτελικά έχουν περάσει χωρίς αγώνα, τα Διλινάτα, ο Παλληξουριακός και τα Φωκάτα, ενώ τα ζευγάρια στους αγώνες αυτούς είναι:
Α.Ο. Διλινάτα - Νικητής Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο.Κ.Ι.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Φωκάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου