Παρασκευή, Ιανουαρίου 16

Τιμήθηκε από Δήμο και Περιφέρεια η Εθνική ομάδα ποδηλασίας (Φώτο)


Στα πλαίσια της παρουσίας της για προετοιμασία στην Κεφαλονιά Εθνική ομάδα ποδηλασίας με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομοσπονδίας κ. Παντελή Ιωαννίδη αλλά και τους αθλητές, Τάσο Αντωνόπουλο, Αλέξανδρο Ευδοκιμίδη, Γιάννη Καλογερόπουλο, Στέλιο Αγγελίδη, Λεωνίδα Λαζαρίδη και Γιώργο Γεωργιάδη τιμήθηκε σήμερα το πρωί σε ειδική εκδήλωση από τον Δήμο Κεφαλονιάς και την περιφερειακή Ενότητα.
Την Εθνική ομάδα συνόδεψαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων “Αρκείσιος”, κ. Χρήστος Καμπανός, οι έκαναν τα πάντα ώστε η φιλοξενία της Εθνικής μας να είναιη καλύτερη δυνατή. Για αυτό άλλωστε τον λόγο τιμήθηκαν με τη σειρά τους από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον κ. Παντελή Ιωαννίδη.
Δηλώσεις
“Με τέτοιες ενέργειες, αναδεικνύεται η Κεφαλονιά ως προπονητικό κέντρο για την ποδηλασία, που μπορεί να λειτουργήσει όλο το χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο κεντρικούς χορηγούς αυτής της εκδήλωσης, όπου με τη χορηγία τους γίνεται πραγματικότητα αυτό το όνειρο γιατί το επιθυμούσαμε πάρα πολύ. 
Σήμερα, ο Δήμαρχος σε μια συμβολική τελετή κάλεσε και τα παιδιά και τους χορηγούς και τους τίμησε με την πλακέτα του Δήμου ακριβώς για να δείξει την επιθυμία της Δημοτικής Αρχής να ενθαρρύνει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα και να τονίσει εξίσου τη σημασία του χορηγού, που είναι απαραίτητη για να λειτουργεί η κοινωνία μας όπως πρέπει” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο οποίος ήταν επίσης παρών στη διαδικασία.
“Εχω ξαναπεί ότι νιώθω σπίτι μου την Κεφαλονιά. Ευχαριστώ τόσο τον Δήμο όσο και την Περιφέρεια για το κάλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Καμπανό και τον κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο για τη στήριξη τους. Ελπίζω στο μέλλον να μας βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια γιατί τη στηρίζω την Κεφαλονιά, νιώθω Κεφαλλονίτης, συντοπίτες μου σας θεωρώ. Από εκεί που είναι να επιλέξω άλλες περιοχές της Ελλάδας, έχουμε τα… μέσα πλέον για να βρισκόμαστε εδώ” είπε ο κ. Ιωαννίδης. “Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε τα παιδιά, την Εθνική ομάδα ποδηλασίας που έχει φέρει τόσες επιτυχίες στην πατρίδα μας.
Ευχαριστούμε Παντελή που αγαπάς την Κεφαλονιά σαν να είναι η πρώτη σου πατρίδα” ήταν το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εμπορίου και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Νικόλας Βαλλιανάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου