Τρίτη, Ιανουαρίου 20

Αύριο στο Δ.Α.Κ. η πρώτη "μάχη" Α.Ο.Κ.Ι.-Εικοσιμίας για το τοπικό κύπελλο

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                             
Μεγάλος ημιτελικός........ και στο βάθος τελικός
Με τον πρώτο ημιτελικό αγώνα της σειράς συνεχίζεται αύριο στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το τοπικό κύπελλο με την πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Εικοσιμίας.
Ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, τον νικητή του οποίου περιμένουν τα Διλινάτα σε μονό αγώνα στη σειρά των ημιτελικών.
Οι γηπεδούχοι μετά την εύκολη νίκη τους, για το πρωτάθλημα επί του ουραγού Πυλαριακού με την 7αρα και την αναρρίχηση τους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα δηλώνουν πανέτοιμοι να υπερασπιστούν το τίτλο που πέρυσι κατάκτησαν ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και οπωσδήποτε δίκαια.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά τον θρίαμβο και το 7-1, επίσης για το πρωτάθλημα, στο ντέρμπι των Κεραμειών επί της Α.Ε.Κ., αλλά και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν δείχνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον ημιτελικό φεύγοντας νικηφόρα ή με ένα καλό αποτέλεσμα από το Αργοστόλι.
Οι δυο ομάδες  θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικό προσανατολισμό για να προσφέρουν θέαμα και γκολ ικανοποιώντας τον κόσμο που θα βρεθεί στο Δ.Α.Κ. και αναμένεται να είναι αρκετός.

Προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα στις δυο ομάδες και τόσο ο Σπ. Παπαδάτος, όσο και ο Δ. Ζησιμάτος αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και το αποτέλεσμα.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα όταν η μάχη θα ολοκληρωθεί σε ένα δεύτερο παιχνίδι.
Στον αγώνα πρωταθλήματος στις Κεραμειές ο Α.Ο.Κ.Ι. είχε επικρατήσει 1-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλ. Πολλάτου.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου