Κυριακή, Ιανουαρίου 18

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική....Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (ΦΩΤΟ)

Με έναν αγώνα συνεχίστηκε σήμερα, Σάββατο απόγευμα, το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Παπυργιακός σε μια μεγάλη έκπληξη έχασε το αήττητο αφού η Έρυσσος επικράτησε 2-3 και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2 - 3
 
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  2-3
Γρουσούζικη η 13η αγωνιστική για το Πυργί.... τυχερή για την Έρυσσο
Την μεγάλη έκπληξη έκανε η ομάδα της Ερύσσου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου κερδίζοντας την πρωτοπόρο ομάδα του Πυργιού οδηγώντας την στην πρώτη της ήττα παρά την προσπάθεια του έκανε να γυρίσει τον ματς. Η ομάδα της Ερύσσου προηγήθηκε 2 0 και παρ’ ότι το Πυργί κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, και εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα έκανε την ανατροπή  Πυργί η Έρυσσος ήταν αυτή που το κατάφερε αφού θα πετύχει στο 85’ το τελικό 2-3.
Φάσεις και γκολ Κερδίσμενο φάουλ για την ομάδα της Ερύσσου στο 3΄ την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παππάς   αλλά θα μπλοκάρει ο Μενεγάτος
Στο 8΄ μετά απο σέντρα του
Merοllai ο Στρακάτος Σπ. θα πιάσει την κεφαλιά σε κενή εστία αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ σύριζα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 14΄ο Μ
erοllai θα βγάλει μια σέντρα από τα δεξιά, ο Στρακάτος Δ. θα κάνει άψογο κοντρόλ με το στήθος φέρνοντας τον σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που επιχειρεί θα περάσει άουτ.
Στο 28΄ ο Καββαδίας Ν. θα πιάσει ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα  αλλά η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ.
Η Έρυσσος θα προηγηθεί στο 32΄ όταν στην εκτέλεση φάουλ του Παππά Γ. η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και στην επαναφορά μετά από σύγχυση στην άμυνα του Παπυργιακού, και παρά την προσπάθεια των αμυντικών, ο Papa θα πλασάρει και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0 -1.
Η Έρυσσος θα διπλασιάσει τα τερματά της όταν από το γέμισμα του Καββαδία Ν. στο 35΄ ο Παππάς Γ. θα βρεθεί μόνος του απέναντι από τον Μενεγάτο Α. και χωρίς να δυσκολευτεί θα πλασάρει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν στο 41’ αλλά το σούτ του Κοψίνη θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Σιμάτου.
Στο 45΄ η ομάδα της Ερύσσου θα κερδίσει φάουλ στο χώρο του κέντρου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καββαδίας Ν. στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μεναγάτου Α.
Στο 45΄το ο Παπυργιακός θα κερδισει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Σιμάτου, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Merοllai αλλά ο Σιμάτος θα αποκρούσει σε κόρνερ κρατώντας το 0-2 που θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 46΄ το «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν πέναλτι.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Merοllai αλλά ο έμπειρος Σιμάτος θα μαντέψει σωστά και θα αποσοβήσει το γκόλ για την ομάδα του.
Στο 49΄ το Πυργί θα μειώσει το σκόρ, όταν μετά από σύγχηση στην άμυνα της Ερύσσου ο Τζάκης θα σουτάρει και θα κάνει το
 1-2.
Η ισοφάριση για το Πυργί θα έρθει στο 73΄όταν μετά απο σούτ του Gjika ο Σιμάτος θα αποκρούσει προσωρινά και ο Στρακάτος Δ. στην επαναφορά θα πλασάρει και θα πετύχει το 2-2.
Στο 85΄ η Ερυσσος θα πάρει το διπλό όταν στην σέντρα του Ζαμπέλη Α. ο Παππάς Γ. θα βρεθεί απέναντι από τον Μενεγάτο και θα πλασάρει υπέροχα πάνω απο τον τερματοφύλακα του Παπυργιακού και θα κάνει το
 2-3 για την ομάδα της Ερύσσου που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση Και Β. Μουζακίτης.
Παπυργιακός(Α. Κοκόσσης), Μενεγάτος Α., Τζωρτζάτος Σ, Ντικούδης (58΄Μενεγάτος Β.), Κοψίνης, Merrοllai, Γκίκα, Στρακάτος Δ., Στρακάτος Σ., Λάτσης (46΄Τζάκης), Κοκόσσης (Κουμαριώτης), Παγουλάτος Δ.
'Ερυσσος(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Ζαμπέλης Γ, Γιαννάτος, Tavani G, Νικολετάτος, Καββαδίας (60΄Ζαμπέλης Α.), Papa G, Κατριβέσης (68΄Αντύπας), Παππάς Γ, Τσιβόλας (60΄Τραχάνης), Διακάτος.
Ρεπορτάζ:Νίκος Γεωργόπουλος
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ*
14
7
4
2
1
14
5
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
13
6
4
1
1
17
3
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
10
6
3
1
2
8
6
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ*
9
7
3
0
4
11
17
5.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
7
6
2
1
3
6
4
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
1
6
0
1
5
0
21
Με * οι ομάδες με ένα περισσότερο παιχνίδι

Η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο σε Αργοστόλι και Τζανάτα με δυο ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Η υπόλοιπη αγωνιστική
αύριο Κυριακή 18-1-2015
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου